Arama sonuçlarınız

1. mustafa şener

pajero otomatik ateşleme

iyi günler arkadaşlar epiydir aranızdan uzaklardaydım evlatlık pajeromu sattım dizel almayı düşünüyorum tek kapı elimde otomatik ateşleme var daha önceden almıştım yedek te dursun dıye ama şu an işime yaramıyo eğer isteyen olursa verecem GAYET TEMİZ VE ORJİNAL

2. mustafa şener

ARAC ÜSTÜ CADIR

IYI GUNLER ARKADAŞLAR EN SONUNDA ARACIMIN ÜSTÜNE CADIRI MONTE ETTİM HAFTA SONUNDA DENIYCEM BAKALIM SAĞLAM OLMUŞMU
  3. mustafa şener

pajero benzinli turbo

iyi günler arkadaşlar düşünüyorum da acaba 2.6 benzinli motora turbo yapılmazmı tupte baya cekiş düşüyo ee benzinde de surme şansımız yok malum cok yakıyor araştırıyorum bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırım

4. mustafa şener

4G54 2.6 BENZİNLİ MOTOR

Arkadaşlar kendım için ekstra motor almıştım bı vesıleyle gurbetcı bı arkadaştan butun parcaları uzerınde oğle duruyo yerım olmadığından vermek ıstıyorum kırada olduğum için artık daha saklıyamıyorum verecem ısteyen arkadaşlar olursa uygun fıyata verecem
  5. mustafa şener

pajero subap ayarı

1986 model pajero 2.6 benzınlı suv komple motor yaptırdım ancak subap ayarları olmadı arabam tuplu ılk yaptırdığım 20 25 ayar olmadı sonradan baska bı ustaya getırdım sıra 30 olacak dedı yaptırdım ama arabam rampada cekişi cok dusuk anlayamadım neden boğle bı turlu arabanın gıdısını...

6. mustafa şener

LPG Taktırmak İstiyorum

MERHABA ARKADASLAR ARANIZA YENI KATILDIM 1986 MODEL PAJERO ALDIM GUMRUKTEN BENZINLI 2.5 SUAN TUP TAKTIRMAK ISTIYORUM BENZINDE COK YAKIYO AMA NASIL BI TUP VEYA KAC KW OLMASI GEREKTINI SIZLERDEN OĞRENMEK ISTEDIM USTALARA KALSA HEPSI OLUR DIYOLAR AMA SONRADAN SIKINTI OLUYO RANDUMAN VERMIYO...

7. mustafa şener

1996 Model Lada Nıva Gaz Pedalı Ayarı

merhaba adım mustafa bende lada hayranıyım epıydır takıp edıyorum yol gosterıcı bılgıler ve dayanışma var aranıza yenı katıldım aklıma takılan bazı konular oldu 1996 model arabamın gaz pedalında sıkıntı yasıyorum tumseklerde ve dusuk devırde araba kendılığınden gazı takılı gıbı şahlanıyo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri