Arama sonuçlarınız

1. yolgezer

YEMEN

Yemen son zamanlarda oldukça ilgimi çekiyor. Daha önce Yemen'e gitmiş ve bu konuda bilgi paylaşabilecek arkadaşlar var mı acaba ? Teşekkürler,

2. yolgezer

İran Seyahati

Uzunca zamandır niyetlendiğim İran gezisini, Eylül ayı içinde gerçekleştirdim. Motorsikletle çıktığım bu gezide Tebriz, Tahran, Yazd ve İsfahan'ı gördüm. Toplam 12 gün sürdü. Çok istediğim halde, motorsiklette oluşan teknik bir problem nedeniyle Şiraz'a ve Hazar denizi kenarına...
  3. yolgezer

Peskudan Kamping; Kumru, Fatsa - Ordu.

Arkadaşlar, yııllık iznimde doğu anadolu ve karadeniz turu yaptım, bu geziyi fotoğraflarıyla sizinle paylaşacağım. Özellikle sizlere Peskudan dan bahsetmek isityorum. Ordu'nun Fatsa ilçesinden Kumru güzergahına gidince Peskudan'ı sorun.Bu cennet mekanda Peskudan kamping diye...

4. yolgezer

Atlas Outdoor Fiyat Politikası?

Arkadaşlar, yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum... Dün Atlas Outdoor 'un web sitesinden almak istediğim 2 ürün belirleyerek iş çıkışı sözkonusu firmanın İstanbul Karaköydeki mağazasına gittim. İlk ürün için (tozluk) web sitesinde USD karşılığı yaklaşık 29 - 30 YTL fiyat vardı...
  5. yolgezer

Çınarcık - Erikli Yaylası'nda Kamp (15 - 16 Kasım 2008)

Selam, Bu hafta sonu Çınarcık Erikli yaylasında kamp yapacağız. Bahaneyle yeni çadır ve malzeme denenecek. Erikliye ilk gidişimiz, kamp yeri ve erikli hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Katılmak isteyen olursa bekleriz. Yolgezer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri