Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karda tutunması zayıf olan mt lastiklerime tutunması belki artar düşüncesi ile avuç taşlama makinesine ince inox metal kesici takarak her bir dişe ortalama 3mm derinliğinde 3-4 adet kanal açtım. 4 lastik 4-5 saat kadar zamanımı aldı. Ankaraya dün yağan 20 cm kar sayasinde lastikleri deneme...
ankaradaki 4x4 kamyonet ve sahiplerini tanıştırmak ,kamyonetlerimizin sorunlarına çözüm aramak , kamyonetlerimize yaptığımız modifiye ve geliştirmeleri paylaşmak, arada sadece kamyonetlerden oluşan geziler düzenlemek gibi amaçla böyle bir konu açayım istedim.
Isuzu Corp 8-cıvata (ön)
Model yıl (lar)
81-87 Transfer ve Troopers
(87 olan geçiş yılı 10-cıvatasını)
95'ye kadar bazı Transfer
yapılandırma
IFS
aks mili çapı
spline sayımı
dişli
7.5 "?
kanat
fabrika dişli oranları
fabrika diferansiyeller
notlar...
bir süredir isuzunun dakarda yarışan d max larının videolarını fotolarını inceliyorum dikkatimi çeken nokta araçları çok fazla revizyona sokmamışlar difransiyeller ,akslar,rotlar,alt salıncaklar, direksiyon sistemleri , şasi gibi çoğu parçalar seri üretim araçla aynı gibi diğer çoğu...
petlas nt3 lastik düşünüyorum su anda 315 75 16 stt kullanıyorum çamur boşaltması pek hoşuma gitmiyor vede geniş olduğu için yumuşak taşlık zeminlerde tırmanış yaparken lastiğin genişliğinden dolayı geniş lastik tasların birine basmasa birine basıyor haliyle taşlar bilya görevi yaparak...