Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Karda tutunması zayıf olan mt lastiklerime tutunması belki artar düşüncesi ile avuç taşlama makinesine ince inox metal kesici takarak her bir dişe ortalama 3mm derinliğinde 3-4 adet kanal açtım. 4 lastik 4-5 saat kadar zamanımı aldı. Ankaraya dün yağan 20 cm kar sayasinde lastikleri deneme...

2. tiskeli

Ankaranın 4x4 Pick Up Ları

ankaradaki 4x4 kamyonet ve sahiplerini tanıştırmak ,kamyonetlerimizin sorunlarına çözüm aramak , kamyonetlerimize yaptığımız modifiye ve geliştirmeleri paylaşmak, arada sadece kamyonetlerden oluşan geziler düzenlemek gibi amaçla böyle bir konu açayım istedim.
  3. tiskeli

D-max İme Yaptığım Değişikler

fotolar

4. tiskeli

isuzu diferansiyeller

Isuzu Corp 8-cıvata (ön) Model yıl (lar) 81-87 Transfer ve Troopers (87 olan geçiş yılı 10-cıvatasını) 95'ye kadar bazı Transfer yapılandırma IFS aks mili çapı spline sayımı dişli 7.5 "? kanat fabrika dişli oranları fabrika diferansiyeller notlar...
  5. tiskeli

isuzu d max dakar rally

bir süredir isuzunun dakarda yarışan d max larının videolarını fotolarını inceliyorum dikkatimi çeken nokta araçları çok fazla revizyona sokmamışlar difransiyeller ,akslar,rotlar,alt salıncaklar, direksiyon sistemleri , şasi gibi çoğu parçalar seri üretim araçla aynı gibi diğer çoğu...

6. tiskeli

nt3 lastik nasıldır

petlas nt3 lastik düşünüyorum su anda 315 75 16 stt kullanıyorum çamur boşaltması pek hoşuma gitmiyor vede geniş olduğu için yumuşak taşlık zeminlerde tırmanış yaparken lastiğin genişliğinden dolayı geniş lastik tasların birine basmasa birine basıyor haliyle taşlar bilya görevi yaparak...

7. tiskeli

dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene

aracıma uyguladım sonuç çok iyi aracı çaprazlardan çok rahat kurtarıyor
  8. tiskeli

çanıllı balık off road

http://www.dailymotion.com/video/xl6ptx_100-8727_sport
  9. tiskeli

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

isuzu resimlerini burada paylaşalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri