Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracim 2006 model 234.000km alindigi günden bu yana yetkili servis bakimlidir 2. sahibiyim 2 parça boya var
araç arkadasimin galerisinden ilandadır bilginize
2006 Nissan Pathfinder 2.5 TDI 69.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 281767641
arkadaşlar aracim 2006 model 234.000km alindigi günden bu yana yetkili servis bakimlidir 2. sahibiyim 2 parça boya var
araç arkadasimin galerisinden ilandadır bilginize
2006 Nissan Pathfinder 2.5 TDI 69.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 281767641
arkadaşlar elimde orijinal ekipmanlar araci sattigim için boşa cikmistir ihtiyaci olan irtibata geçsin hic bir parçada kirik yama çatlak vs yoktur ihtiyacim olan urunlerle takasda olabilir
Arkadaslar bir cogumuzun garajında orada burada bir suru kullanmadigimiz atıl duran fakat mutlaka birilerinin isine yarayan yahut aradigi ve bulamadigi malzemelerimiz vardir bu malzemeleri takas olarak olarak degisim yapsak misal bende jant var diğer bir arkadaşta lastik bu jantlari lastikle...
merhaba dostlar
aracimin üzerindeki 2 yada 3 ay once almis olduğum bearmach marka XL dodikleri lastiklerim cok disarida olduğu için Britpart 75mm aldim ,saniyorum ancak bu hafta sonu taktiririm yeni dodikleri
diğerleri boşa cikacak dodikleri asagidaki aracimin ilaninda görebilirsiniz...
merhaba
2004 model TD5 ikinci sahibiyim
241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor
mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili
alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye...
son günlerde benim td5 i satsam mi acaba diye düşünüyorum arabayi az cok taniyorsunuz zaten 2004 model 235.000 km ikinci sahibiyim degisen yok alindiktan sonra yapilanlar tümüyle geçmişi ve benim yaptiklarim belgeli ve faturali
ne dersiniz dostlar
arkadaslar merhaba
su sira forumda arama yapilamiyor sanirim o yuzden konu acmak zorunda kaldim
2004 discovery 2 icin 75mm dodik ariyorum fiber yada plastik ikinci el de olabilir tesekkurler
2004 model td5 den cikma 4 adet amortisör ve helezon takimi ihtiyaci olan bana ulasirsa sevinirim patlat kırık vs yoktur yükseltme yapildigi için boşa cikmistir teşekkürler
Not : piyasasini bilmiyorum tekliflere acigim
arkadaşlar merhaba
biri bana diğeri arkadasima olmak uzere 2 tane 1992 ve sonrasi hidrolik direksiyonlu LPG li 3,5 V8 defender araniyoruz
fiyat konusunda makul olmasi tercih sebebidir :) ilginize simdiden teşekkür eder iyi günler dilerim
arkadaşlar 2004 discovery 2 td5 de kullanacagim araç standart yani yükseltme vs yok orijinal olculer 255x65x16 fakat ben sürtme yapmasin diye 255x70x16 ariyorum bf yada Cooper AT ariyorum
merhaba dostlar
bu hafta sonu aracimin tum bakimlarini vs Ankara Gaye Otomotivde yaptirdim fakat ACE den geldiğinden suphelendigimiz bir ses var ama vakit yetersizliğinden cok da ilgilenemedik yolda giderken aracin direksiyonu sola cevirdigimizde arka taraftan tak diye bir ses geliyor şaft...