Arama sonuçlarınız

1. 2.mahmut

Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

06-02-2011 Geçit vermeyen Lopez gezisi..... hakkaten böyleydi bende resimler suınırlı arkadaslarda ekleyince daha iyi fotolar gelecektir.

2. 2.mahmut

9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

selam ben link aradım başlık aradım ama bulamadım bari ben konuyu açayım dedim resimleri eklerizz artık...
  3. 2.mahmut

Britpart Vinç Kumanda Kablosu Hakkında

brıtpart 9000 serisi vincimin kumanda kablosu sokete yani vince bağlanan taraf giriş yerinden kırık yaptı boşsltoyor fakat sararken bazen çalışmıyor sokete giriş yeri sabit sökülmüyor kabloyu ayrı satan yada tamir edebilecek yer bilenlerden yardım bekliyorum

4. 2.mahmut

Satılık İkinci El Petlas NB-37 7,50-16 2500 Km Yol Yapmıştır

yeni MT serisi lastik aldığım için 2 ay önce aldığım 2500 km yol yaptığım petlas NB-37 model 7,50-16 ölçüsünde lastiklerimi satıyorum, petlas listesinde 240 TL,piyasa satış fiyatı 180 TL dir 2 lastiğe pazarlıksız 250 TL istiyorum ilgilenen arkadaşlar buradan ulaşabilirler...iyi günler dilerim
  5. 2.mahmut

defender 110 tavan bagajı arıyorum...

merhaba, 1987model sw 110 um var, işime yaramayacağını bildiğim halde , tpini begendiği için tavan bagajı almak istiyorum 2. el satan yada yapan konusunda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

6. 2.mahmut

Land Rover 110 sw hakkında çeşitli sorulara yardım ?????

merhabalar 1987 110 SW aracım var , 1-Kayalar otoyu ziyaret ettiğimde bana Britpart firmasına ait parça ve aksesuar kataloğu verdiler, 9500 serisi 4200 kg lık winçler ilgimi çekti , bu markayı yada winci kullanan varmı ? tavsiye edermisiniz. ? 2-Birde araçta standart kendi tamponu var...

7. 2.mahmut

defender 110 şanzuman kullanımı hakkında yardım

Merhabalar 87 model 110 SW aracım var, daha önce birkaç model Nissan 4x4 araç kullandım onlarda sadece 2h,4H ve 4L modlarında aracı kullanabiliyorduk. İlk defa land rover sahibi oldum ve bilerek değil kullanarak tecrübe kazanıyorum ama zorlanıyorum , sizlerden ricam şanzımanda bulunan H,L,Diff...
  8. 2.mahmut

Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım!

1987 SW110 aracım var aldığımda üzerinde petlas nb-37 lastikleri vardı, önler sıfır km arkalar bayağı eski durumda olduğu için araştırma yapıp nexen Radıon 235x85x16 ölçüsünde m/t serisi lastik aldım. Önler iyi durumda olduğu için onları arkaya yeni nexen leri öne taktırdım fakat araç çok fazla...
  9. 2.mahmut

Defender 110 2.5 D İçin Yardım

Arkadaşlar merhaba , aranıza yeni katıldım bende 110 kullanıcısıyım en azından bugunden itibaren ) 2.5 dizel ve SW yeni aldım birkaç sorum olacak yardım ederseniz memnun olurum -aracın ilk kalkışında bir vuruntu var ama mafsal sesimi yoksa bilya mı anlayamıyorum nasıl ayırabilirim? -uygun fiyata...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri