Arama sonuçlarınız

1. meteeor

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

7 AY önce çok begenerek severek aldığım.Bu sure zarfında bınmeye doyamadığım,bakmalara kıyamadığım.. oto yolda slalom yaparken mükemmel keyf aldığım motorum. kırmızı BMW 1100 gs mı ekonomık nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. çok üzüldüm,çok bocaladım.eve geldığımde o garajı boş görmek...

2. meteeor

Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları..

Tarsus'ta yapılan off road oyunlarına buyuk bır istek ve keyıfle katıldım.bol bol foto çekmek ıstedım ama kalabalık ve yer konumum açısından pekte ıddialı fotolar yakalaymdım ama genede arkadaşlardan gelen istekler üzerine İŞTE BENDEKİ FOTOLAR...
  3. meteeor

Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

Tarsus yapılan off road oyunlarını izlemek için sabah erkenden ilçeye 65 km olan Tarsus'a indim.hava kapalı bulutluydu..ii de oldu çunku sıcaktan bunalmadık.. guzel zevklı bır emek veren tüm arkadaşlara tşkkrler..

4. meteeor

Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010)

18 Nisan pazar günü akdeniz motorsıklet kardeşliği seyyah riders'in devetlisi olarak mer-mok , mmk , tarsus motor klubu olarak adana seyhan baraj gölüne pikniğe gittik.hava da çok güzeldi - ortamda çok güzeldi - motorlarda çok güzeldi. Emegi geçen ve katılan herkese teşekkürler..
  5. meteeor

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Dacıanın duster modelı 4x4 satış fiyatı 36 000 lira olarak belırlendi.eve şimdi bkalım u fıyata göre bu arç ucuzmu pahalımı.. benım fıkrımı sorarsanız ben bu konfor katili arabaya bu parayı vermem.. verenede hayırlı ugurlu olsun...

6. meteeor

yayladan bır gün

slm arkadaşlar. bu gun pazar hava fena değil.güneş ve soğuk bır arada.. etraf kalabalık ama motor camıasından kımse yok. yazık ne yapayım barı tek başıma takılayım stres atayım dedım .. bakalım sız ne dıyeceksınız..işte fotolar..

7. meteeor

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

tarih 06-02-2010 hava güneşli ama genede soğuk.canım çok sıkıldı ,Mersın'e gıtmeye karar verdim. arkadaşım Bora'ya msj atıp müsaıt olup olmadığını sordum müsaıt olduğunu söyleyince beraber buluşup bıraz dolaşmaya karar verdık. ve işte o günden geriye kalanlar..
  8. meteeor

GEZİ teklifi

Herkese slmlar.. Bu yaz motorumu da yeni almanın heyecanıyla bır tur yapmaya karar verdım. Rotam..Mersin--Adana--K.maraş--Adıyaman--Malatya--Elazığ--Tunceli--Erzincan--Erzurum--Ardahan--Artvin--Rize--Trabzon--Giresun--Ordu--Tokat.... Karayolları mesafe cetveline göre buraya kadar olan...
  9. meteeor

Bi arada cross'a çıktık..

Çin malı asya gy 200 motorumu çok muhterem bır zat tan almıştım.Aldık almasına da bır turlu bınemedık.sızın anlayacagınız bır sahtekara denk geldık ..Satarken met ettiği motor 2 yıldır bende ama adam gıbı 2 ay bınemedım.anasını ağlatmış bana satmış sağolsun.. ha bu arada ilanda üzerinde olan...

10. meteeor

Sanırım Ucuz 4X4 bu Olacak

slm arkadaşlar 2010 yılında ülkemizde satışa sunulacak olan dacıa nın 4x4 aracı. bu model bu yıl satşa çıkacak,ve eger piyasada satılan otomobıl modellerıne bakarsak eger aynı çizgide seyrederse bayağı bır ucuz olmasını beklıyoruz. dacıa genelde kalıtesız ama ucuz olarak bılınen bır marka iken...

11. meteeor

Vitara Takaslı Mazda

slm 1996 model 323 mazda lantis sahıbıyım. lpg li 1,8 motor abs yenı motor yapıldı.durumu çok ii fakat artık dağlara taşlara çıkmak ıstıyorum. 5 kapı suzıkı vıtara olupta taks etmek ısteyen varsa göruselım artık yoldan çıkayım...
  12. meteeor

Rapido 400GS 400 Mondial'in Yeni Motoru

slm arkadaşlar geçen gun İbrahim35' ın sayfaya attıgı ve fıyatı konusun da muallakta olduğumuz ama bır çok motorcudan şekıl olarak iyi not alan hoşumuza gden bu modeli geçenlerde bır motor ustası abıye bahsettım o da bana '' geçenlerde mondiialin bayıler toplantısına katıldığını,motordan...

13. meteeor

Kask Hakkında

slm arkadaşlar mevcut kaskım 65 tl ye aldığım basıt bır çene açılır kask. fakat hem çok aşırı ses hemde çok aşrı ruzgar geçırmekte uzun yolda 150-160 tan sonra uğultudan içinde duramıyorum,başım ağrıyor.. acaba son zamanda baktıklarımın içinde güneş vizörü ve çene açılır bır kask olarak bu çok...
  14. meteeor

19 Aralık Kısa Gezim

bu gun izin gunum du.havada kış ayına göre fena değildi. hem bıraz aküyü doldurmak,hem can sıkıntımı azaltmak adına gene çıkayım dedim bır yerlere.. 1..önce rutın kontroller,sonra nere gitsem acaba dedım istıkamet yüksek bir dağ başı.etrafı seyrettim.
  15. meteeor

Kar Kış Demeyiz. İki Tekerimize Bineriz. (14 Aralık 2009)

herkese slm baktım hava çok gzel,dayanamadım atladım motora,özlemışım de hanı.kar yağmış daglara baktım çok hoş tu. çıkayım bakayım dedım ama malesef lastıkler asvalt lastığı olunca çıkamadık. işte dağların hali...

16. meteeor

Motor ve Müzik

slm arkadaşlar. hanı şöyle aheste aheste dağ bayır gezerken har şey çok güzeldi.burda bir eksik var diye düşündüm. evet var müzik yok müzik.. hem tatlı tatlı gezsem hemde tatlı tatlı müzik dinlesem.. düşündüm ki,acaba böyle bir şey yapsam randıman alırmıyım. motor sesi müziği boğar mı,anlaşılır...
  17. meteeor

Land Rover Defender

ben dağ bayır çamurda uğraşmayı severim.off road-on road tutkunuyum. ama arabam yok ne yazıkkı. şimdilılk sadece bakarak avunmaktayım. ve sanırım ilerde jip alırsam 2 secenek var defender yada land cruser ama agırlıkla defender baksanıza şu resme nasıl olmasın.
  18. meteeor

Çamlıyayla

slm dağı-bayırı-çamuru-karı-zor şartları -doğayı seven herkes. çamlıyaylaya yolu düşen herkese kapım açıktır. bır bardak çay ikram edebılırım. ama bır bardak bu cıvarda yaşadığınız sorunlara elımden geldığınce yardımcı olmak ısterım. SEFA--0505-5655898 yada çamlıyayla sınırlarında 155 ten bana...

19. meteeor

METEEOR'um ve Ben

sinap kalesi. kurban bayramı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd