Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11/2011 uretim tarihli . Toplamda uc ay kullanildi.
Lastikler cok iyi durumda, fakat ebat kuculttugumden dolayi lastikler bosa cikti.
4 adet lastik 1.500 TL
( jantlar satilik degildir. )
505 742 12 15
(Tansu YUNSEL)
25 Aralık'ta Beypazarı merkezden 11:00 'de 6 araç ile yola çıktık, 10 Km sonra başlayan karlı yollarda, mücadele ve heyecan dolu uzun bir etaptan geçtik, bol bol resim ve video var, iyi seyirler.
Herkeze merhaba, Beypazarı'nda Bayramın 4. günü yapmış olduğumuz gezinin bazı görsellerini buradan sizlerle paylaşmak istedik.
Çamur ve kar yok tu ,bol bol, yol olmayan yerlerden dağ tırmanışı yaptık. ancak hırsımızı alamayıp en son küçük bir göle girdik araçlarla :)
Saygıdeğer Gezenbilir üyeleri, pajero aracımla Beypazarı'nda yapmış olduğum kısa bir geziden resim ve videoları sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler.
Merhaba, aracın orjinal tutunma değerlerini değiştiren ofsetli jant ile yoğun çamur zeminde araç kullanırken araç daha fazla zorlanma eğilimi gösterir mi?
Aynı lastik ile normal jant ve ofsetli jant kullanmak arasında arazi performansı ne şekilde farklılıklar gösterebilir?
SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT
Aracımda 3 defa kullandığım lastiklerimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.Üretim tarihi 11.06 dır.Takım fiyatı olarak 1100 tl istemekteyim.
SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT
Aracımda 3 defa kullandığım lastiklerimi ihtiyaç...
Merhaba, Aralık 2009 tarihinde Beypazarı Off Road Grubumuz ile yaptığımız Karlık gezisi ile ilgili resimlerimizi buradan sizlerle paylaşmak istedim.
Zorlu yol koşullarında saatler süren geziden fotoğraflarımız...
Merhaba, aradığım ürünün özelliklerini yazıyorum,
Nissan Pathfinder 1991 model
28 - aks dişli sayısı
6 - vida sayısı
otomatik kilitleme
bir adet yada iki adet lazım- uygun ebatlarda manuel kilitde olabilir.
Parça hakkında bilgisi olan yada nereden uygun fiyata alabileceğimi öneren varsa...