Arama sonuçlarınız

1. tansu79

11/2011 üretimli 4 adet Cooper Stt 33 /12.5 /15 Lastik

11/2011 uretim tarihli . Toplamda uc ay kullanildi. Lastikler cok iyi durumda, fakat ebat kuculttugumden dolayi lastikler bosa cikti. 4 adet lastik 1.500 TL ( jantlar satilik degildir. ) 505 742 12 15 (Tansu YUNSEL)

2. tansu79

Beypazarı Off Road Ekibi - 25 Aralık 2011

25 Aralık'ta Beypazarı merkezden 11:00 'de 6 araç ile yola çıktık, 10 Km sonra başlayan karlı yollarda, mücadele ve heyecan dolu uzun bir etaptan geçtik, bol bol resim ve video var, iyi seyirler.
  3. tansu79

Ankara Beypazarı , hafta sonu gezi fotoğrafları

Hafta sonu Ankara Beypazarı'nda, 3 araç ile yaptığımız etkinlikten fotoğraflar...

4. tansu79

Beypazarı'nda off road sezon açılışı, kar ve çamur yok henüz ...

Herkeze merhaba, Beypazarı'nda Bayramın 4. günü yapmış olduğumuz gezinin bazı görsellerini buradan sizlerle paylaşmak istedik. Çamur ve kar yok tu ,bol bol, yol olmayan yerlerden dağ tırmanışı yaptık. ancak hırsımızı alamayıp en son küçük bir göle girdik araçlarla :)
  5. tansu79

Pajero ile, kısa bir off road turu

Saygıdeğer Gezenbilir üyeleri, pajero aracımla Beypazarı'nda yapmış olduğum kısa bir geziden resim ve videoları sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler.

6. tansu79

Ofsetli jant kullanmak, aracın çamurda daha fazla zorlanmasına sebep olur mu?

Merhaba, aracın orjinal tutunma değerlerini değiştiren ofsetli jant ile yoğun çamur zeminde araç kullanırken araç daha fazla zorlanma eğilimi gösterir mi? Aynı lastik ile normal jant ve ofsetli jant kullanmak arasında arazi performansı ne şekilde farklılıklar gösterebilir?

7. tansu79

SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT

SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT Aracımda 3 defa kullandığım lastiklerimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.Üretim tarihi 11.06 dır.Takım fiyatı olarak 1100 tl istemekteyim. SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT Aracımda 3 defa kullandığım lastiklerimi ihtiyaç...
  8. tansu79

Beypazarı Karlık Gezimizden Görüntüler (Aralık 2009)

Merhaba, Aralık 2009 tarihinde Beypazarı Off Road Grubumuz ile yaptığımız Karlık gezisi ile ilgili resimlerimizi buradan sizlerle paylaşmak istedim. Zorlu yol koşullarında saatler süren geziden fotoğraflarımız...
  9. tansu79

1991 Model Pathfinder - Ön Porya Kilidi Arıyorum

Merhaba, aradığım ürünün özelliklerini yazıyorum, Nissan Pathfinder 1991 model 28 - aks dişli sayısı 6 - vida sayısı otomatik kilitleme bir adet yada iki adet lazım- uygun ebatlarda manuel kilitde olabilir. Parça hakkında bilgisi olan yada nereden uygun fiyata alabileceğimi öneren varsa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.