Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

1999 L200 MAGNUM

arkadaşlar 1999 model l200 magnum 4*4 ler nasıldır?parça durumu v.s bol miktarda bulunabilirmi?sizce standart bir araç olarak fiyat aralıkları nerelerdedir?birde bu araçların vergisi snelik olarak kaçliradır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar şu malum site ilandaki aracı...

2. kaptan10

Vitara Almak İstiyorum

evet vitaracı arkadaşlar defenderi mi sattıktan sonra bir türlü binek araç almaya razı olmuyor gönlüm çok ağır ofroad da yapmıyorum ozaman ne almalıyım derken vitaraya takmış bulunuyorum bu aralar 5 kapı 1,6 jlx modeli nasıldır sizce hangi model i tavsiye edersiniz 94 model falan alayım diyorum...
  3. kaptan10

Defender Motor Numarası

selam arkadaşlar birsorunum var yardımcı olursanız sevinirim benim 2.5 benzinli defenderimde motor nosunu bulamıyorum motorun neresinde olduğunu bilen bir arkadaş yardımcı olursa birde foto koyabillirse sevinirim fenni muayenede sorun olmamıştı ama ben yinede öğrenmek istiyorum aracım 93 model...

4. kaptan10

landrover 110 için 2,5ford düz dizei

arkadaşlar uygun fiyata bir adet transit motor buldum fakat turbosuz 2,5 düz motor sizce bu motor nasıl olur?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR