Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
77 model cj5 imi sattığım için hidrolik pompa ve direksiyon kutusu aldığım gibi durmaktadır. her ikisi de çalışır vaziyette olduğunu zannediyorum. çünkü hiç takılmadı. aldığım dostumun ifadesi ile söylüyorum. her ikisini 500 tl ye bırakabilirim.fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim. telefon...
herkese selamlar.parça lazım olduğunda her defasında saatlerce adres, tl. vs. arıyoruz.bulduğumuzda da ya fiat olarak uymuyor, ya da parça bulunmuyor.böyle olunca da süreç yeniden başlıyor.boşuna zaman ve emek kaybı.bildiğimiz ve bizzat alışveriş yaptığımız yedek parçacı, servis vs. paylaşırsak...
herkese selamlar saygılar.
beni uğraştırmayak, bütçeye uygun ve temiz kullanılmış cj5 hidrolik direksiyon kutusuna ihtiyacım var. elinde olup da satmayı düşünenenler varsa lütfen iletişim kurarlarsa sevinirim. teşekkür ederim.
elimde hiç kullanılmamış almanyadan getirilmiş 99 model ve üstü hava akışmetre var. sahibinden.com'daki ilan numarasını veriyorum 64163465. fiyatı 400 tl. isteyen olusa mesaj atsın dönülecektir.