Arama sonuçlarınız

1. AŞAN

İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil

Merhaba, 98 model jeep aracım var ve yeterınce yapılı..eşim ve ben yanımıza 2-3 arkadaşımızı alıp offroad tadında karadenızı gezmek, kamp yapmak ve dogayla iç içe bir hafta geçirmek istiyoruz. Daha once boyle bır tecrubesı olan var mı? Tavsıyelere ve bana eşlik edecek arakadaslara açığım...

2. AŞAN

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Merhaba Arkadaşlar, Çekmeköy'de oturuyorum. Duyduğuma göre çekmeköy'de güzel gezi rotaları varmış, daha önce gezen varsa öneri yapmasını rica ederim, biz arada sırada ormana giriyoruz ama hep aynı yerlerde dolaşmaktan biraz sıkıldık bize biraz yol gösterin. Teşekkürler
  3. AŞAN

Bu pazar yani 27 şubat Çekmeköy taraflarında sabah offroad yapmak isteyenler...

Arkadaşlar, Gezilerin oldugu bolume baktım ama hiç güncel gezi goremedim. Yarın sabah 2 jeep çıkmak istiyoruz, hali hazırda geziye çıkacak grup var mı? Teşekkürler,

4. AŞAN

XJ Team - Şile gezimiz için fikir ve tavsiyeler..

Arkadaşlar, belki beni hatırlarsınız. Once kare kasa arıyordum ve forumda araştırma yapmaya baslamıstım. Ardından aradıgım aracı buldum ve aldım. ondan sonra yukseltme, jant ve lastık aradım onlarıda buldum ve aldım. Şimdi sıra geldı bunun keyfını surmeye..Komşum ve sevgılı dostum Burak ıle...
  5. AŞAN

Jeep XJ team - Şile gezisi için tavsiyeler

Arkadaşlar, belki beni hatırlarsınız. Once kare kasa arıyordum ve forumda araştırma yapmaya baslamıstım. Ardından aradıgım aracı buldum ve aldım. ondan sonra yukseltme, jant ve lastık aradım onlarıda buldum ve aldım. Şimdi sıra geldı bunun keyfını surmeye..Komşum ve sevgılı dostum Burak ıle...

6. AŞAN

Kare kasa 3,5" yükseltmeye göre lastik arıyorum..

Merhaba Arkadaşlar, Kare kasa Cherokeem için çıkma jant lastik arıyorum. Hani olurda alıp takıp beğenmeyen arkadaşlar vardır belki? İlk etapta ebat farketmez, 3,5" yukseltmeye sığsın yeterli, herhalikarda şuankilerden iyi olacağı kesin çünkü. Aracımı yarın yükseltiyorum ve acil lastikle...

7. AŞAN

Kare Kasa Arıyorum

Merhaba, Araziye girmemiş, uygun fiyatlı kare kasa arıyorum.. Hemen alacağım.. Sadece yükselticem ve lastik. Arkadaşım aldı ve sıra bende. Sevgiler
  8. AŞAN

Off-road Lastiği

Az kullanılmış suzuki Jımny'ye uyumlu arazi lastiği arıyorum. 235 70 15 tercııgmdır. tesekkurler,
  9. AŞAN

Jimny lastık türü boyutları...

Merhaba arkadaşlar, Jimny'mi yükseltmeden hem asfaltta hemde orman ve kar da kullanmak istiyorum. Bana onerebılecegınız lastık markası ve ebadı ne olur? Ayrıca yukseltmeden maksımum en buyuk ama çok pahalı olmayacak şekilde lastık ne takabılırım?? Bu arac eşimin ;D o yuzden yagmur da da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR