Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlanda'da yapılan modifikasyonlarıyla yıllardır imrenerek takip ettiğim Hilux'un Türk versiyonunu yapmayı başardık :)
35x12.5x15 bf mt lastik
Arb ön ve arka diff kilit
Arb Lift kit 2''
2'' body lift
Arb Ön tampon
Arctic style dodikler
Çift Akü sistemi 2. akü jel
Webasto
Toyota saç kabin
Arka...
Merhaba Arkadaşlar,
2 adet Pajeroyu eskittikten sonra artık offroad hızımı yavaşlatıp Kampçılık ve uzun soluklu geziler için araç yapmaya karar verdim benimle birlikte 2 arkadaşımda bu kararı verdikten sonra arkadaşımın birine Isuzu dmax 3.0 aldık ben Hilux aldım diğer arkadaşıma da L200...
Arkadaşlar,
Uzun zaman aradıktan sonra bulduğum ve sadece haftasonları kullandığım aracımı daha büyük uzun mesafeli seyahatler için hazırlayacağım yeni araç için satıyorum.Sıfırından 17 yaşına kadar kullanan ilk sahibinden geçen sene aldım ve ilk olarak arazi vitesine ben taktım.Motorundan...
Merhaba
Arkadaşlar bu hafta 2004 model wrangler alma durumum var bildiğiniz gibi bu araçlar otomatik vites . Benim kullandığım otomatik vites araçlarla arazide kötü tecrübelerim var.Wrangler 4.0 a orjinal 5 ileri düz şanzuman takılabilirmi takılırsa bana bu konuda yardımcı olabilecek firma...
Herkese Selam
Yıllardır hep 4x4 araçlar kullandım İlk tecrübem Hilux 2.4D 4wd oldu ardından Pajero 3.0 v6 sonra hata olarak volvo xc90 d5 şuan nissan terrano 3.0 tdi. Şimdi yeni araç alacağım ama kafam karıştı avcılık var offroad var ciddi anlamda asfalt dışına çıkma var.2 seçenekte takıldım...
Herkese Selam
Yıllardır hep 4x4 araçlar kullandım İlk tecrübem Hilux 2.4 4wd oldu ardından Pajero 3.0 v6 sonra hata olarak volvo xc90 d5 şuan nissan terrano 3.0 tdi. Şimdi yeni araç alacağım ama kafam karıştı avcılık var offroad var ciddi anlamda yol dışına çıkma hevesi var.2 seçenekte takıldım...