Arama sonuçlarınız

1. cetay

2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

İzlanda'da yapılan modifikasyonlarıyla yıllardır imrenerek takip ettiğim Hilux'un Türk versiyonunu yapmayı başardık :) 35x12.5x15 bf mt lastik Arb ön ve arka diff kilit Arb Lift kit 2'' 2'' body lift Arb Ön tampon Arctic style dodikler Çift Akü sistemi 2. akü jel Webasto Toyota saç kabin Arka...

2. cetay

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Merhaba Arkadaşlar, 2 adet Pajeroyu eskittikten sonra artık offroad hızımı yavaşlatıp Kampçılık ve uzun soluklu geziler için araç yapmaya karar verdim benimle birlikte 2 arkadaşımda bu kararı verdikten sonra arkadaşımın birine Isuzu dmax 3.0 aldık ben Hilux aldım diğer arkadaşıma da L200...
  3. cetay

Satılık 1993 model 3.0 v6 kısa şase pajero

Arkadaşlar, Uzun zaman aradıktan sonra bulduğum ve sadece haftasonları kullandığım aracımı daha büyük uzun mesafeli seyahatler için hazırlayacağım yeni araç için satıyorum.Sıfırından 17 yaşına kadar kullanan ilk sahibinden geçen sene aldım ve ilk olarak arazi vitesine ben taktım.Motorundan...

4. cetay

Pajero Resimleri

Mitsubishi bölümünü aktif hale getirmek için resim başlığı açtım ben başlatıyorum.Lütfen elimizdeki resimleri ekleyelim :)
  5. cetay

Buda benim 3000 v6 Pajerom

Geçen hafta ilk sahibinden aldığım 93 model 133.000 km de pajerom değişime devam ediyor.

6. cetay

97 model 3.5 pajero

Slm Arkadaşlar, aşağıdaki linkteki araçı almayı planlıyorum acaba aranızda aracı tanıyan varmıdır tşk ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-tank-1997-3-5-kisa-pajero/detay

7. cetay

2004 4.0 wrangler için düz şanzuman

Merhaba Arkadaşlar bu hafta 2004 model wrangler alma durumum var bildiğiniz gibi bu araçlar otomatik vites . Benim kullandığım otomatik vites araçlarla arazide kötü tecrübelerim var.Wrangler 4.0 a orjinal 5 ileri düz şanzuman takılabilirmi takılırsa bana bu konuda yardımcı olabilecek firma...
  8. cetay

LC 100 mü, Yeni Wrangler Rubicon 2.8 mi?

Herkese Selam Yıllardır hep 4x4 araçlar kullandım İlk tecrübem Hilux 2.4D 4wd oldu ardından Pajero 3.0 v6 sonra hata olarak volvo xc90 d5 şuan nissan terrano 3.0 tdi. Şimdi yeni araç alacağım ama kafam karıştı avcılık var offroad var ciddi anlamda asfalt dışına çıkma var.2 seçenekte takıldım...
  9. cetay

Wrangler Rubicon hakkında bilgi

Herkese Selam Yıllardır hep 4x4 araçlar kullandım İlk tecrübem Hilux 2.4 4wd oldu ardından Pajero 3.0 v6 sonra hata olarak volvo xc90 d5 şuan nissan terrano 3.0 tdi. Şimdi yeni araç alacağım ama kafam karıştı avcılık var offroad var ciddi anlamda yol dışına çıkma hevesi var.2 seçenekte takıldım...

10. cetay

Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes)

Kayseri off rod kulubü yeni yıl ilk etkinliği

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler