Arama sonuçlarınız

1. M

VENEDİK HAKKINDA..

MERHABA, 30 AĞUSTOS TARİHİNDE VENEDİĞE YAPACAĞIM GEZİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN VENEDİK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.. İNTERNETTEN BAYAĞI BİR ARAŞTIRMA YAPTIM. AMA GİDİP GÖREN ARKADAŞLARIN DA DENEYİMLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM

2. M

STOCKHOLM HAKKINDA..

MERHABA ARKADAŞLAR.. NASİPSE 16 HAZİRANDA STOCKHOLMDE OLACAĞIM. STOCKHOLM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARDAN GELEBİLECEK BİLGİLERE SEVİNİRİM. YURTDIŞINDA HER ZAMAN ARAÇ KİRALIYORDUM, BU DEFA KİRALAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. BU SEBEPTEN ULAŞIM HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSEM DE SEVİNİRİM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
  3. M

araba kiralama hakkında

merhaba. isviçre konsolosluğundan almış olduğum vizeyle basel üzerinden bir seyahat planlıyorum. daha önceden basele gittim, araçta kiraladım. benim öğrenmek istediğim: havaalanına bayağı erken inecez. indiğimiz saate en yakın olarak havaalanının fransa tarafındaki araç kiralama bürosu açık...

4. M

3 GÜN İTALYA

13-15 KASIM 2011 TARİHLERİ ARASINDA YAPMIŞ OLDUĞUM ROMA-FLORANSA-PİSA-SAN GİMİGNANO-ROMA GÜZERGAHINI KAPSAYAN GEZİMİ PORTALDA PAYLAŞIP, GİTMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK İSTERİM. ARACIMIZI DAHA ÖNCEDEN İNTERNET ÜZERİNDEN EUROPCARDAN 3 GÜN İÇİN 81 EUROYA KİRALADIK. OTEL...
  5. M

KIŞ TATİLİ

30 OCAK - 2 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ 4 GÜNLÜK GEZİYİ BURADA PAYLAŞMAK İSTEDİM. GÜZERGAHIMIZ BASEL-ZÜRİH-LUZERN-COMO-MİLANO-FRANKFURT-STRASBOURG VE TEKRAR BASEL.. BÜ GÜZERGAH ÜZERİNDE SEYAHAT YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK İSTERİM..

6. M

VİYANA-BRATİSLAVA-PRAG VE TEKRAR VİYANA

16-18 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA EŞİMLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ 3 GÜNLÜK GEZİYİ BURADA PAYLAŞMAK İSTEDİM. UÇAĞIMIZIN İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINDAN VİYANAYA HAREKETİYLE YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI. VİYANAYA İNDİĞİMİZDE DAHA ÖNCEDEN KİRALADIĞIMIZ ARACIMIZI TESLİM ALIP DOĞRUCA BRATİSLAVAYA HAREKET ETTİK...

7. M

30 ocak-2 şubat tarihleri arası basel.....

easyjet firmasından şimdiden aldığım uçak biletleriye 30 ocak-2 şubat tarihleri arasında nasipse basele uçacam.bir gün mulhouse,strasbourg'u dolaşıp konaklamayı frankfurtta yapmayı düşünüyorum.sonraki günü frankfurt ve zürihde geçirmeyi düşünüyorum.ertesi gün öğlene kadar baseldeyim,öğleden...
  8. M

Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum

2-20 temmuz tarihleri arası amsterdam,rotterdam,brugge,brükseli kapsayan bir tur yapmayı düşünüyorum..brugge da bi akşam kalmak istiyorum.gezenlerin görenlerin tavsiyelerine ihtiyacım vari şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri