Arama sonuçlarınız

1. dombili

Rodos Adası Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşlar, Ağustos sonu gibi kız arkadaşımla 1 haftalık Rodos tatili planlıyoruz. Netten biraz baktım ama konaklama konusunda tavsiyelere ihtiyacımız var. Orta bir bütçemiz var. Denize girecek güzel yerlere ve gezip görülecek yerlere yakın olsa güzel olur. Genel olarak bilgi...

2. dombili

Kiev & Odessa Turu - Tavsiyeler?

Merhaba Arkadaşlar, Kurban Bayramı için kız arkadaşımla ekonomik bir tatil yapalım dedik. Bütçemiz kısıtlı olduğu için elimizde kalan seçeneklerde çok değil doğal olarak. 13-18 Ekim Kiev&Odessa turu bulduk bütçemize göre. Vizesiz olmasıda etkili tabi. 2 gün Kiev,4 gün Odessa şeklinde tur...
  3. dombili

Kos Adasına Gidiş - Vize ?

Merhaba Arkadaşlar, Didim'e kısa bir tatile gideceğiz. 1 gece konaklamalı Kos'a gecmeyi dusunuyoruz. Didim'den feribot seferleri varmı? Yok ise,Bodrum'dan geçeriz diye düşündüm. Gelelim vize olayına; Limanda vize veriliyor diye okudum ama pratikte bu durum nasıl oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar...

4. dombili

Atina Hakkında

Arkadaşlar Merhaba, Kız arkadaşımla beraber Aralık'ın 2.haftası gibi 5-7 günlük bir tatil planlıyoruz. Ekonomik birşeyler olsun istedik. Booking.com üzerinden çift kişilik oda fiyatlarına baktım bazı hostel&otellerde. Uygun şeyler var. Ama lokasyon önemli tabiki. Hangi lokasyonda otel bulmamızı...
  5. dombili

Acil Yardım! Fransa vizesi ile Brüksel..

Selamlar, Bu tip başlık açmak belki yasaktır ama soru sorabileceğim bölümü bulamadım. Kusura bakmayın.. 2 hafta içinde Fransa'ya gideceğim. Biletlerimi hala almadım. Şöyle bi durum var; Arkadaşım bana çok uygun bir bilet ayarlayacak ama uçuş Brüksel'e.. Brüksel'den Paris'e trenle geçebilirim...

6. dombili

Avrupa Karayolları Atlası Tavsiyesi [yardım]

Avrupa karayolları için güzel bir atlas arıyorum. Otostop yapmayı düşündüğüm için çok gerekli. https://www.tumkitaplar.com/kitap/index.pl?kitap=86423 Bu kitabı buldum ama içeriği hakkında bilgim yok ve emin değilim.Tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

7. dombili

Balkanlara Bir Tur -Karayolu İçin Yardım

Arkadaşlar,Temmuz sonu gibi balkanlara KARAYOLU ile bir gezi planlıyoruz ama kafamızda çok soru var. Öncelikle bir şekilde (belki davetiye ile falan) Yunanistan (Schengen) vizesi alacağız. Bu adamı geçtiğimizi varsayarak bir kaç şey sormak istiyorum; Rota; Yunanistan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR