Arama sonuçlarınız

1. E

Satılık 2005 eski kasa 50500 km'de 5 Kapı Otomatik Grand Vitara

Kuş fotoğrafi çekimi amacıyla 2.5 sene önce 21000 km'de aldığım aracımı satıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-cok-iyi-durumda-50500-km-de-5-kapi-otomatik-vites-95254256/detay

2. E

45-50000 TLye araç tavsiyesi

Merhaba, Çoğunlukla asfaltta kullanacağım, otomatik vites, tercihen benzinli, çekişi ve yol tutuşu iyi ve uzun yolda konforlu, büyük hacimli olmayan, yakıtta makul olan, servis ve bakımda sorun çıkarmayacak, haftasonları hafif arazi şartlarında sıkıntı yaratmayacak bir araç arıyorum. Şu an...
  3. E

EGR Valfi - ne yapmalı ?

Merhaba, 2005 model Grand Vitara AT bir aracım var. Bu aracı 21000 KM'de aldım ve şu an 32000 KM'de. Geçen gün arıza ışığı yanmaya başladı. Araç rölantıda hafif sarsıntı yapmaya başladı, orta ve yüksek devirlerde herhangi bir sorun görünmüyordu. Yetkili servise götürdüm, uzun araştırma sonucu...

4. E

2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz

Sonunda 2005 model 5K GV sahibi oldum. Aracın müzik sistemini değiştirmeden sadece hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla araçta önde 2 tweeter, ön kapı altlarında 16.5cm hoparlörler ve arta tavanda da 10 veya 13 cm hoparlörler bulunuyor. Bunları değiştirmiş olanınız var mı...
  5. E

BorPower hakkında düşünceleriniz lütfen...

Merhaba, Ben de 2005 5k GV AT ile aranıza katılmış bulunuyorum. İlk iş servise götürüp yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Bu sırada BorPower konusu geçti ve servis müdürü şahsen kullandığını ve kesinlikle önerdiğini aşınmayı azalttığını ve motor ömrünü arttırdığını ayrıca yakıtta tasarruf...

6. E

Tüm 2005 GV 5K AT'ler aynı teknik özelliklere ve donanıma mı sahiptir?

Merhaba arkadaşlar, GV ilanlarına bakarken 2005 modellerde Grand Vitara 2.0 ve Grand Vitara 2.0 JLX-AL diye iki farklı araç görüyorum. Bu yıl araçlarının hepsi aynı donanıma sahip midir? Hepsi 2000 motor ve 127 HP güce mi sahiptir? Bu yıl araçlarında LX vs. gibi alt modeller var mı? Ruhsatta...

7. E

Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

Merhaba, aşağıdaki 3 araç için öneri ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. 2005 20.000km pek alası gelmiyor ama siz ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/suzuki_grand_vitara_2004_askin_jeep_ten_-89WQQaXQQ19918527WQQpXQQdisplayitem Aşkın jeep deneyimi olan, tanıyan bilen var mı...
  8. E

Grand Vitara alırken nelere dikkat edilmeli?

Merhaba, Siteye yeni üye oldum. Kuş fotoğrafçılığı ile uğraştığım için arazilerde sıkıntı yaratmayacak ikinci el bir 4x4 ararken bu siteye rastladım. Hafif arazi koşullarında (toprak, az çamurlu, taşlı v.b.) Suzuki okuduğum kadarıyla iyi bir seçim. Ben 2004 veya 2005 5K Grand Vitara 2.0 benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri