Arama sonuçlarınız

1. zooteknist58

Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

Öncelikle tekrar merhabalar.. Ayrılmak her ne kadar zor da olsa uzun bir LADA NİVA macerasından sonra, 96 model samurai ile aranıza katıldım... Niva'mı bu siteden öğrendim umarım samurai de de aynı şekilde olur temennisinde bulunduktan sonra; belli başlı sorularım olacak üstadlara! aracı alır...

2. zooteknist58

NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ?

arkadaşlar bu far yıkama nasıl çalışır hangi kol düğme artık her ne ise bilen bir arkadaş beni aydınlatabilir mi !
  3. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

resimde göstermiş olduğum plastik parça kırıldı nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.kadanı kırılmış kuş gibi oldu benim keçi..

4. zooteknist58

BASKI-BALATA DEĞİŞİMİ

geçen hafta düz yolda hiç zorlamama rağmen araç baskı balatayı sıyırdı. neyse değiştirdik fakat baskı balata değişiminden sonra aracın sesi değişti ve hatta sankı araba zorlanıyor gıbı vites bosta ıken gereksız yere bır bağırtı olustu ! sebebi ne olabilir....
  5. zooteknist58

LPG SIKINTISI yardım lütfen

arkadaslar aracı alalı henuz 2 ay kadar oldu ilk ay sıkıntım yoktu araç tüvtürk'e gittikten sonra bir sürü sıkıntı çıkarttı.Niva benim çocukluk hayalimdi gerçek oldu ama hüsrana doğru gidiyor... araç lpg deyken sanki omuz zoruyla gidiyor gibi 1.vites güzel normal şartlarda hareket ediyor...

6. zooteknist58

ACİL BİLGİ LÜTFEN

BUGÜN ARACIMI MUAYNE İÇİN TÜVTÜRK E GÖTÜRDÜM 1- KOLTUKLAR HASARLI --- AĞIR KUSUR OLARAK GEÇTİ (HİÇ AKLIM ALMADI ) 2- GAZ YAKIT KESME SİSTEMİ - EMNİYETİ YOK --- AĞIR KUSUR (NE OLDUGU HAKKINDA EN UFAK BİLGİM YOK) 3- ÖN AKS SÜSPANSİYON SİSTEMİ AŞIRI BOŞLUK VAR -- AĞIR KUSUR ( 1 AYDIR KULLANIYORUM...

7. zooteknist58

LADA NİVA 1,7 HAKKINDA ÖNERİLERİNİZ!

BU BAŞLIK ALTINDA BELKİDE YÜZLERCE KONU AÇILMIŞ OLABİLİR ! YİNELEME OLDUYSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM... ÖNCELİKLE BUGÜN İTİBARİYLE ÇOCUKLUK HAYALİME KAVUSTUM.ARTIK BENDE BİR "DAĞ KEÇİSİNE" SAHİBİM...TOY BİR NİVA KULLANICISI OLARAK ARAÇ HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ DUYMAK İSTİYORUM.BİR NEVİ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri