Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan.

Merhaba arkadaşlar. Dün Çanakkale de bir otelin açık otoparkında çift kabin 4x4 olduğu her halinden belli olan, vinçli ve ön tamponu yapılmış koyu mavi 06 DC (gerisin, okumadım) plakalı çift kabin TOYOTA gördüm. Bir süre sonra sahiplerini de aracın yanında gördüm iki tane köpekleri vardı...

2. sisdagili61

93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero

Merhabalar, Arkadaşlar çok acelem yok fakat aklımdaki araç 93 model 2,5 TD veya 2,8 TD Pajero. Olmazsa olmazım, dizel ve manuel şanzımanı olacak. Asla otomatik olmayacak. Kilometre çok önemli değil (2000 model ve düşük km li araba anamı ağlattı) yeter ki bakımı zamanında yapılmış olsun. Sıkıntım...
  3. sisdagili61

Çektiğimiz Fotoğraflara Adımızı Veya İmzamızı Nasıl Ekleyebiliriz?

Merhabalar, Arkadaşlar hepimiz bir sürü fotoğraf çekip bazı yerlerde paylaşıyoruz. Fakat bu fotoğrafları hiç alakası olmayan kişiler hatta ömründe o bölgeyi hiç görmemiş kişiler sanki kendileri çekmiş gibi imzalayıp paylaşıyor. Benimde çektiğim birkaç fotoğrafı bir yerlerde kendi çekmiş gibi...

4. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

2000 model olan aracım masrafsız olup satılıktır. Satış fiyatım 25.000 liradır. Fotoğraftaki lastikler değişmiştir, iki hafta önce Kumho marka 4 adet lastik alınmıştır. Mantıklı takas teklifleri kabul edilir, Tercihim 2004-2007 arası çift kabin Ford Ranger XLT den yanadır. Arabada yapılacak...
  5. sisdagili61

Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, Benim Hyundai Galloper ll 2000 model, V6 3000 makine otomatik şanzımanlı bir arabam var. Geçen sene arabamın şanzımanındaki bir sıkıntı için bir arkadaşımızdan yardım istedim. Çok sağ olsun aracımızı kendi yakını olan bir şanzıman ustasının yapabilecek olduğunu, 25 sene kadar...

6. sisdagili61

Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı?

Merhabalar, Arkadaşlar bir esnafta Nissan BD 30 motor buldum. Sahibi çalıştığını bir sıkıntısı olmadığını tekneye koymak için aldıklarını söyledi. Ruhsat işini, işletebilme konusunu sordum sorun olmadığını evraklarının eksik olduğunu söyledi. Pompasında ve diğer aksamında bir sıkıntı yokmuş...

7. sisdagili61

Malatya Daki Arkadalarımızdan Yardım Talebim Var,

Merhabalar, Arkadaşlar, Malatya kentimizde bir araç buldum. Olur ise kendi aracımla takas edeceğiz. Yardımcı olabilecek arkadaşımıza araçla ilgili bilgi vereceğim ve destek isteyeceğim. Şimdiden aracın linkini yazıp dillendirip sahiplerine karşı mahcup olmak istemiyorum. Eğer bir arkadaşımız...
  8. sisdagili61

Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması,

Merhabalar, Aracım 2000 model Hyundai Galloper V6 makinalı ve otomatik. Aracımda Atiker sıralı sistem LPG var takıldığı bir sene olmuş. Benim sıkıntım gösterge panelinde olan CHECK ENGINE lambasının (arıza lambasının) sürekli yanması. Bu normal midir veya söndürülebilme şansı var mı. Hani gerçek...
  9. sisdagili61

Kabatepe Orman Kampı

Merhabalar, Çanakkale de yaşıyoruz ya mevsimde güzel günübirlik denize gitmeye karar verdik, bir komşumuz ısrarla Kabatepe Orman Kampına gidelim çok güzel dedi ve bizde kabul edip sabah saat 09.00 gemisiyle 29 lira karşılığında Eceabat'a geçtik biraz alışveriş yaptık saat 10.30 gibi kamp alanına...

10. sisdagili61

Hyundai Galloper Iı V6 Aracım İçin Lastik Araştırıp Fiyat Öğrendim

Merhabalar, Arkadaşlar Galloper V6 arabam için lastik bakayım dedim ve şöyle bir piyasayı gezdim. Gerçi Çanakkale'de çok fazla çeşit yok. Birkaç yerden fiyat aldım. Bu arada aracımın üzerinde KOMHO 265 70 R15 lastik var. Biridgestone =360 lira, Kumho=275 lira, Nexsen=285 lira, Dunlop=320 lira...

11. sisdagili61

Yıllar Öncesinden Bu Günleri Görenlere .....

Merhabalar, Arkadaşlar Halk Ozanlarının çoğu yıllar öncesinden sanki bu günleri görüp okuyup çalmışlardır. İşte sizlerle Ankara'nın yetiştirdiği onlarcasından biri olan Sazcı ve Seymen Yağcıoğlu Fehmi Efe'ye ait olan bir türküyü paylaşacağım. Yağcı oğlu Fehmi Efe; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün...
  12. sisdagili61

Bazı Araçların Arkasında Olan "nato Kancası" Ne İşe Yarar,

Merhabalar, Arkadaşlar birçok aracın arkasında "Nato Kancası" diye tabir edilen tesisat var. Acaba bu kanca ile römork çekilebilir mi? Benim aracımın arkasında orijinal olarak bu kanca var, fakat ruhsat ta römork çekebileceğini gösteren bir işaretleme yok. Aracımın devrini alıyorken tescil...

13. sisdagili61

14 ŞUBAT SİZCE NEYİ İFADE EDER?

Merhabalar, Arkadaşlar 14 ŞUBAT sizleri bilmem fakat benim için sadece VAKFIKEBİR'İN KURTULUŞ GÜNÜDÜR. Vakfıkebir, Trabzon ilimizin batısında olan sahildeki güzel bir ilçemizdir. EKMEĞİ DÜNYACA ÜNE SAHİPTİR ve bu ününü fazlasıyla hak etmiştir.İşte 14 ŞUBAT benim için sadece VAKFIKEBİR'in...
  14. sisdagili61

Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli

Merhabalar, Aralık başında aldığım ve yapılması gereken hertürlü masrafı yaptığım, şimdi hiçbir masrafı olmayan 2000 model V6, otomatik, 126.000 km de olan LPG si ruhsata işli gerek normal şanzımanı ve arazi şanzımanında hiç bir sorun yok ve muayene sorunu olmayan darbe, boya, değişen hiçbirşeyi...
  15. sisdagili61

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Merhabalar, Arkadaşlar son günlerde tv lerde ve pazarlarda çok çeşitli isimlerde veya isimsiz satılan balları görüyoruz.Tv lerde bazıları varki neredeyse satınalana üste para verecekler gibi. Bende kendi kendime dedimki, git ikitane petek satıal bilen birindende bilgi al zaten oturduğum yerin az...

16. sisdagili61

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Merhabalar, Arkadaşlar elimizde araçlarımıza ait kullanmadığımız parça var ise bu sayfada paylaşalım, depoda bekleyip ziyan olmasın. Benim gibi ihtiyacı olan arkadaşalrımız tarafından satıalınıp kullanılsın derim. Acaba bu fikrime ne dersiniz? Zaten fazla sayıda değiliz gibi. Evet arkadaşlar bu...
  17. sisdagili61

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Merhabalar, Geçen hafta yiğenimin düğünü için Nevşehir Avanos'a gittik.Zamanımız sınırlı olmasına rağmen çevreyi Göreme, Ürgüp, Uçhisar ve tüm bölgeyi gezdik.Mükemmel bir hava vardı biz şanslıydık. Geziyorken baloncuları ve balonla gezenleri gördük ve özendik, fiyat sorduk yabancıya 150 euro...
  18. sisdagili61

HYUNDAİ GALLOPER 2,5 TDİ ARIYORUM

Merhabalar, Arkadaşlar hiç bilgim olmadığı halde sadece dışardan gördüm. görüntü olarak beğendim Galloper arıyorum.Birde Galloper II yazanlar var ne demektir. Benim istediğim kesinlikle 5 kapı ve dizel olması. Çanakkale'de birtane gördüm uzaktan baktım, malum sahibi belki birşey der diye...

19. sisdagili61

HYUNDAİ GALLOPER 2,5 TDİ ARIYORUM

Merhabalar, Arkadaşlar hiç bilgim olmadığı halde, sadece dışardan gördüm. Görüntü olarak beğendim Galloper arıyorum.Birde Galloper II yazanlar var ne demektir. Benim istediğim kesinlikle 5 kapılı ve dizel olması. Çanakkale'de birtane gördüm çok yanına yaklaşmak istemedim malum belki sahibi...
  20. sisdagili61

YURT DIŞI SEYAHATLERDE KAPALI ALANLARDA LPG SORUN OLURMU?

Merhabalar, Arkadaşlar aramızda kendi aracıyla yurt dışına gidip gelenler var. Benim öğerenmek istediğim konu yakıt olarak LPG kullanan araçlar deniz taşıtlarında, RORO veya feribotlarda bir sıkıntı yaşıyorlarmı. Ayrıca aracın arkasına küçük römork taksak bir sorun yaşarmıyız. Hani bizde kapalı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri