Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA 10 LUK JANT KULLANACAGIM ICIN ELIMDEKI 8 LIK JANTLARI TAKIM HALİNDE SATISA CIKARIYORUM ,
CANTLAR RESIMDENDE ANLASILACAGI GİBİ COK AMA COK TEMIZDIR
10 LUK JANT LA TAKAS TEKLIFLERI DEĞERLENDİRİLİR
ŞUANDA CJ ARACIMDA KULLANILMAKTADIR
arkadaslar merhaba
cj5 jeep ıme arka koltuk arıyorum benımde bırcok ilanım var eger elınde ıhtıyac fazlası olan ve takas yapmak ısteyen olursa ben arka koltuk arıyorum ayrıca nakıt nıcınde fıyat gorusulur
merhaba daha önce adedini 110 tlden satısa cıkardıgım 4 adet lastiğim yer darlığı ve ihtiyaç fazlası nedeniye adedi 80 tl den satısa cıkarılmıstır lutfen pazarlık teklif etmeyiniz...
tesekkkurlerrr
merhaba cj5 aracımda yaptıgım değişiklik nedeni ile aşağıda belirttiğim aksesuarlar satılıktır resimlerde görebilirsiniz
- cj5 panel düğmeleri
-4 adet temiz durumda çamurluk
-cj5 cok temız kılometre saatı
merhaba aracımda yaptığım modifiye çalışması sebebi ile iyi durumdaki ön tamponum ve sis farlarım icin özel hazırlatmıs oldugum ve üzerinde 6 adet sis farımın bulundugu sis farı barı satılıktır yakı zamandanda resımler eklenecektır
MERHABA,
ARACIMI YÜKSELTMEM DOLAYISI İLE 800 KM YOL YAPAN VE SIFIRDAN FARKI OLMAYAN 4 ADET 31*10.5*15 MT KUMHO LASTİKLERİMİ VE ORJİNAL JANTLARIMI SATILIĞA ÇIKARDIM FİYATLAR AŞAĞIDA YAZIYOR UYGUN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİR
4 ADET 31*10.5*15 MT ----------450 TL
4 ADET ÖZEL ARAZİ JANTI---------600 TL