Arama sonuçlarınız

1. kursad80

2004-2005 3k Vitara

selam arkadaşlar. 3k grand vitara 2004-2005 model düşük kilometrede orjinal araç bakıyorum. tutulan renk hangisidir ? nelere dikkat etmeliyim ? bu sitedeki abilerde varmı bildiğiniz , dosta gidecek :) ;) ilgilenen herkese teşekkürler.

2. kursad80

samurai makas-helozon

1996 samurai bakınıyordum. bu model yılında hem makaslı hem de helozonlu üretimleri var.hangisi iyidir, fiyat olarak hangisi ne kadar fazla isterse doğaldır? bi de helozon iyi ise neden bu aracın 2002 modeli makaslı? herkese teşekkürler. herkesin işi gücü rast gitsin.
  3. kursad80

makaslı mı helozonlu mu

1996 samurai bakınıyordum. bu model yılında hem makaslı hem de helozonlu üretimleri var.hangisi iyidir, fiyat olarak hangisi ne kadar fazla isterse doğaldır? bi de helozon iyi ise neden bu aracın 2002 modeli makaslı? herkese teşekkürler. herkesin işi gücü rast gitsin.

4. kursad80

ekonomik 4x4

çok zor birini seçmek. iç hacimleri aynımıdır ? yakıtları aynı mıdır ? parça bolluk ve fiyatları aynı mıdır ?
  5. kursad80

Ekonomik 4*4 ?

herkese selam olsun. arkadaşlar yorum değil deneyim sahibi olanlardan ricam... Kürşad kardeşiniz 10 yıldır 98model corolla binicisi. inşaallah uzun yıllar aşkla bineceği 4x4 ünü arıyor... tercihim kesinlikle 3k modeller. daihatsu feroza, vitara, jimny (siz de ekleyebilirsiniz). bütçem 15 -20 bin...

6. kursad80

jimny mi vitara3k mı ?

jimny vitara karşılaştırması çok var , ancak uzun uzun ve kafa karıştırıcı. oylarınızı bekliyorum. teşekkürler.

7. kursad80

hangisi

maksimum 18.000 tl vererek hangisini alırdınız ? lada en yüksek model , jımny 2005-2007 , vitara biraz yaşlı , samurai yaşlı ama modifiyeli. yukarıdaki para cebinizde bakalım oyunuz hangisinden yana?
  8. kursad80

DACIA Duster

herkese selam. dacıa duster ı forumlarda araştırdım yeni bir model olduğu için genelde tahmin ve zan içerikliydi. 1 yıldan fazla bir süre oldu.bilgi sahibi arkadaşların paylaşmasını dilerim.... ben 15.000 tl lik bir otomobil kullanıyorum(98 corolla).uzun zamandır da 15.000 civarı suzuki jimny...
  9. kursad80

off road

selamlar. jimny almaya çok yakınım. yükseltilmiş , vinçli falan olsun istiyorum ama; standart halinde ve az km de bir çok ilan kafamı karıştırıyor. bilen arkadaşlardan ricam 1.... yükseltme (10-15 cm) 2.... vinç (jimny) sanırım öncelikle bu 2si yeterli. daha sonra off roada alıştıkça şnorkel...

10. kursad80

alınık jimny

15-20 bin tl arası jımny arıyorum. teşekkürler. tlf:05056269199

11. kursad80

jimny almalı mıyım

herkese selam olsun. yaklaşık 2 yıl önce niva aldım,4ay kadar kullanıp sattım.tek araba kullanmak durumundayım.arazi dışında beni tatmin etmedi.şimdi elimdeki arabayı satıp 15-20 bin arası jimny düşünüyorum.buda tatmin etmeyecektir ama en azından abs,klima,..ekonomimi oldukça çok düşünürüm bu...
  12. kursad80

Rav4 mü Vitara mı?

herkese selam kısa bir süre önce lada niva mı sattım. şimdi rav 4 ile vitara arasında kaldım. niva benim için yanlış seçimmiş. arkadaşlar 3 kapılı bu iki japon kıyaslarsak sevinirim ikiside 95-98 model arası vitara 1.6 ------------ rav 4 2.0 yakıt tüketimi kullanım maliyetleri ... yani...

13. kursad80

modifiye 4x4

herkese selam. arkadaşlar 5 ile 15 bin arasında yükseltilmiş,araziye hazır vitara ,samurai arıyorum teşekkürler
  14. kursad80

2010 4x4

selam arkadaşlar niva,samurai,vitara tek kapılı 1600 e kadar güzel modellerdi. ben tek kapılı 1600 cc yi geçmeyecek uygun fiyatlı ve arazi başarısı iyi 2007 nin üzerinde jeepe binmek istiyorum. ama bulamıyorum. firmalar neden pahalı ve arazi de de başarısız modeller yapıyorlar. 25000 tl ye sıfır...
  15. kursad80

Samurai

selem, arkadaşlar samurai ler genelde 5.viteste ötme yapar mı? böyle bir arızayı gidermenin maliyeti ne olur. bilen arkadaşlardan ricam ??? ???

16. kursad80

hardtop

vitara ve samurai için hardtop kaç para tutar. kahramanmaraş civarında bildiğiniz bir yer var mı? herkese teşekkürler.
  17. kursad80

Samurai mi , Vitara mı ?

herkese selam ilk defa 4x4 alacağım. lütfen yardımcı olun. kullanım amacımı da sormayın. ŞİMDİ ; 9.000 tl ye kadar samurai mi vitara mı? kullanma şeklimi boş verelim. sadece ekonomi mi düşünüyorum alırken ve satarken,kullandığım sürece
  18. kursad80

Samurai İçin Acil Yardım!

SAMURAİLER GENEL OLARAK 5. VİTESTE ÖTME YAPAR MI? TAMİRİ NE TUTAR? TAMİR VE PARÇA BULUNABİLİRLİK VE UCUZLUK YÖNÜNÜ DÜŞÜNÜRSEK; 96 SAMURİ Mİ YOKSA 92 TEK KAPI VİTARA MI?

19. kursad80

samurai hakkında fikirler

herkese selam genel olarak samurai ler 5. viteste ötme yapar mı sorun nedir kaç paraya tamir olur teşekkürler 8000 e samurai 95 model yoksa 8000 e vitara 92 model ne almalıyım
  20. kursad80

4x4 Önerileriniz

6000 ile 9000 arası niva mı , samurai mi , vitara mı ? önceliğim kullandığım sürece ekonomi. az yaksın , çabuk bozulmasın , tamiri kolay ve ucuz olsun. araç tek aracım olacak. sıklıkla şehir içinde ve hafta sonu doğa gezisinde (amatör off road) kullanacagım. yılda 3 - 4 kez 300 - 400 km lik...

Geri