Arama sonuçlarınız

1. Melihozcan

Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.)

merhaba telekom cıkması olarak standart halde aldıgımız, Hasan abimiz icin hard offroad icin hazırladıgımız defenderimizi, Hasan abimizin omuz ve dizlerinde cıkan rahatsızlık sonucu, saglıgı acısından kullanmamasının iyi olacagını dusundugumuz icin, ne yazıkki satmak durumunda kaldık. Boyle bir...

2. Melihozcan

satılık Cooper STT lastik ve Pro Comp jant

Jeep Grand Cherokee WJ aracım icin , yaklasık 10 ay önce aldığım jant ve lastiklerimi, 16" yeni jant-lastik takım alacagım icin satıyorum, lastikler toplam 5 adeddir. stepne sıfırdır. Cooper STT 265x75x17 jantlar 4 adeddir. Pro Comp 17"x9" 5x5 4.75" backspace yaklasık 5.000 km kullandım...
  3. Melihozcan

Cooper STT 265x75x17

Jeep Grand Cherokee WJ aracım icin , yaklasık 10 ay önce aldığım lastiklerimi, 16" yeni jant-lastik takım alacagım icin satıyorum, toplam 5 adeddir. stepne sıfırdır. yaklasık 5.000 km kullandım. Cooper STT 265x75x17 5i icin 1.250TL ve youtube da melih910 yazarsanız videolarımdan arac...

4. Melihozcan

procomp jant 4adet 17"x9" 5x5 4.75" backspace

Jeep Grand Cherokee WJ aracım icin , yaklasık 10 ay önce tarotodan aldıgım jantlarımı, 16" yeni jant-lastik takım alacagım icin satıyorum, ayrıca lastikleriminde ilanına bakınız. 4 adet procomp jant 17"x9" 5x5 4.75" backspace sıfırının satış fiyatı 320$, yaklasık 530TL 4 ü icin 1150TL diyorum...
  5. Melihozcan

tavan sepeti - defender 110 için

merhabalar, defenderimizi aşırı yükseltmişiz, sepetle birlikte bizim otoparka sığmayacağını geç farkettik ;D boya asamasına kadar yapımı tamamlanmiş olan sepetimizi ihtiyacı olan bir arkadaşımız var ise, uygun fiyata verebiliriz. güngörende Şenel Servis de Sinan usta tarafından yapıldı...

6. Melihozcan

Jeep Grand Cherokee WJ 2001 model aracımın orjinal marspierleri satılık

Jeep Grand Cherokee WJ 2001 model aracımın orjinal marspierleri satılıktır. aracıma off road modifiyesi yaptigim icin, 2010 yılının 6.ayından beri depomda duran marspierleri satıyorum. vuruk hasar yoktur. dileyen gelip gorebilir, mecidiyekoy dereboyu caddesindeki depomdadır. not: bu aracımla...

7. Melihozcan

Jeep Grand Cherokee WJ 2001 model aracımın orjinal ön tamponu satılık

Jeep Grand Cherokee WJ 2001 model aracımın ön tamponu sis lambaları ile birlikte satılıktır. aracıma off road modifiyesi yaptigim icin, 2010 yılının 6.ayından beri depomda duran ön tamponumu sisleri ile birlikte satıyorum. vuruk hasar yoktur. dileyen gelip gorebilir, mecidiyekoy dereboyu...
  8. Melihozcan

Jeep Grand Cherokee orjinal teyp, COK TEMİZ

Jeep Grand Cherokee 2001 model WJ kasa aracımın orjinal teybi. ekranlı navigasyonlu cihaz aldigim icin bu teybimi satıyorum. Bu hafta yeni okuyucu göz takildi, hicbir problemi yoktur, herhangi bir yerinde, kırık çatlak cizik vs kesinlikle yoktur, cok temizdir, dolum track Cd leri dahi...
  9. Melihozcan

aranıyor - temiz defender 300tdi 1992 yada üzeri

merhabalar, temiz , defender 300tdi arıyorum, modifikasyonlu olup olmaması onemli deil. 1992 yılı yada üzeri tercih ediyorum. ilgilenenler icin simdiden tesekkürler. Melih OZCAN 0533 525 98 35

10. Melihozcan

michelin 235 65 R17 radyal x M+S ve jeep grand cherokee orj jant

michelin 235 65 R17 radyal x M+S ve jeep grandceherokee 2001 model aracın orjinal jantları 4 adet lastik ve 4 adet jant lastikler; sadece 200-300 km kadar kullanılmıstır. yeni sıfır lastikden farkı yoktur. jantlar; Jeep Grand Cherokee 2001 model aracımın orjinal 5 kollu jantlarıdır...

11. Melihozcan

jeep grand cherokee WJ kasa icin safari snorkel ve dodik? yardim lütfen...

merhabalar... jeep grand cherokee WJ kasa icin safari snorkel ve dodik arastiriyorum. oneri ve tavsiyelerinize ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim.. simdiden çok tesekkürler.. bir kac gorsel buldum, paylaşmak isterim...
  12. Melihozcan

Jeep Grandcheroke 4,7 2001 Model Yeni Araç Aldim, Yardimlarinizi Bekliyorum

herkeze merhaba jeep grandcheroke 4,7 2001 model yeni arac aldim, yardimlarinizi bekliyorum, arac orjinal haliyle. bu konu ile ilgili baslık daha once acildiysa simdiden kusura bakmayınız. hem sehir içinde hemde arazide kullanmak istiyorum, nasıl bir modifiye ile baslamaliyim, oldukca cahil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR