Arama sonuçlarınız

1. medford

Ankara Da Gezilecek 100 Yer

http://gezginankara.blogspot.com/ zaman içerisinde 100 olacak inşallah

2. medford

Dünya Turu İçin Para Biriktirmeye Başladım

belki bundan bir on-on beş yıl sonra en çok yapmak istediğim şeylerden biri olan dünya turu için para biriktirmeye ayrı bir hesap oluşturup bugün 50 dolar ile başladım ileride yeterince para birikir sağlığım da el verirse bu seyahate çıkarım inşallah
  3. medford

Bilecik

bu aralar trenle bir gün gitmeyi düşündüğüm bir yer tavsiyesi olan var mı nerelere gidilir ne yenilir ne içilir

4. medford

GÜRKAN GENÇ BİSİKLETLE DÜNYA TURU

Daha önce bisikletiyle Ankaradan Japonya giden Gürkan Genç bu sefer bisikletiyle dünya turuna çıkmayı planlıyor. Kendisine destek verebileceğiniz ve ulaşabileceğiniz iletişim adreslerini ve facebook sayfasının linklerini veriyorum İnternet Sitesi http://dogaicinpedalla.blogspot.com...
  5. medford

ANKARA KAZAN

bugün ankara kazana gittim bisikletle yaptığım en uzun yolculuktu ve bisikletle ilk uzun yolculuğumdu git gel 85 km yol yaptım kazanda bir güzel de kavurma yedim çok güzel geçti yolculuk bir kaç ufak aksilik çıktı ama onlarda çok önemli değildi gelmeye yakın lastik patladı allahtan yakın bir...

6. medford

Eşekle Dünya Turu

Belçikalı Marangoz Sama Lgelaszlo Ivanszky, İtalya'dan satın aldığı eşeği ''Cina'' ile çıktığı dünya turu kapsamında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine geldi. 52 yaşındaki Ivanszky, 12 yıl önce İtalya'dan başladığı turunda Avusturya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan'ı ziyaret ettiğini söyledi...

7. medford

ilk bisiklet deneyimim harikalar diyarı ankara

Genelde çok seyahat eden biriyim fakat seyahatlerimi daha çok motorlu taşıtlarla yapan biriydim fakat geçen hafta forumda gezerken bisiklet başlığı dikkatimi çekti okudukça bisiklet alıp bi yerlere gitme konusunda gaza geldim ancak on yıldır bisiklet kullanmamış ve yıllar önce kullandığı...
  8. medford

Yeni Başlayanlar için Forum Kategori Sıralaması

örneğin bisiklet başlığı var en üstte sabit duran yeni başlayanlar için bisiklet konusu en üstte durmalı bu durum diğer tüm bölümler içinde olmalı mesela kuş gözlemciliği, magaracılık, yamaç paraşütü vb. böylece bu konulara merak salan arkadaşlara daha çok yardımcı oluruz forumda moderatörlerden...
  9. medford

Van gezisi için yardım

haziran ayının 10 u gibi doğu anadolu gezisine çıkacam ilk duragım kars ve doğu beyazıd ardından vana geçmeyi düşünüyorum planımda muradiye şelalesi van merkez van kalesi van müzesi ve akdamar adası var seyahatlerimi arabamla gerçekleştirmediğimden toplu taşıma araçlarını kullanacam vanlı...

10. medford

Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin...

1. Ocak ayında Çıldır Gölü’nde balık tutun. 2. Trans Kaçkar yürüyüşü yapın 3. Nemrut’ta gün batımını izleyin 4. Mardin sokaklarında kaybolun 5. Pamukkale’de antik havuzda yüzün 6. Çoruh Nehri’nde rafting yapın 7. Fethiye’den Antalya’ya Likya yolunu yürüyün 8. Baba Dağı’ndan yamaç paraşütü ile...

11. medford

Lezzet Durakları

yüzevler kebap adana
  12. medford

Antarktika

Antarktika, Güney Yarımkürenin en güneyinde bulunan ve Güney Kutbu'nu içeren kıta. Afrika ve Okyanusya'nın güneyinde olan ve içinde ülke bulunmayan tek kıta. “Güneydeki efsanevi kıta”nın bulunması 200 yıllık bir arayıştan sonra, ancak 1840’ta başarıyla sonuçlanmıştır. Yelkenlisiyle kıyılar...

13. medford

23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48783.0 bu link deki tren gezilerimi paylaştıdıgım konularda bazı arkadaşlar tren gezisi etkinliği yapmak istediklerini belirtiler benim bu konuda bi şeyler yapmamı istediler ben de aklıma gelen en uygun tarihde güzel bir rotayı bulup seçtim eger site...
  14. medford

Uçakla Türkiye Turu

bu yazı dizim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48783.0 linkinde bahsettiğim trenle türkiye turu gezimi tamamlayıcı nitelikte gezidir. bu gezideki amacım trenle gitmenin mümkün olmadıgı yerlere ve benim trenle gitmeyi tercih etmediğim yerlere gitmek. trenin rahatlıgını ve konforunu hiç...
  15. medford

Griffith Observatory Hollywood CA

bütün los angeles a hakim muhteşem manzarası olan bir tepe etrafında çok güzel evler var bir de gözlem evi bulunuyor gece yıldızları seyretmek çok güzel bir çok hollywood filmine konu olan bu yeri sizinle paylaşmak istedim

16. medford

San Francisco

bir kaç sene önce yaptıgım san francisco gezisinden kalan bi kaç fotograf
  17. medford

Trenle Türkiye Turu

üniversite yıllarında hep arkadaşlarla interrail hayalleri kurardık ancak maddi imkanlar bizi bir türlü o uzun soluklu tren yolculuğuna çıkmamıza izin vermedi.artık iş hayatına başladığımız için de bu düşünceler de bir anı olarak kaldı. ama ben uzun soluklu tren yolculuğu sevdamdan vazgeçmedim...
  18. medford

23 Nisan'da Doğu Ekspresi ile Kars Etkinliği Yapalım

ister yataklı vagonda ister pulman memleketi bahar manzaraları eşliğinde boydan boya kattedelim

19. medford

5 Saatte Konya'da Neler Yapılabilir?

çok yakında konyaya bir iş seyahatine gidecem bi kaç saat boş vaktim olacak 5 saatte neler yapaılabilir hiç gitmedim konyaya
  20. medford

23 Nisan 3 Günlük Tatil ve Gezi Planları

Arkadaşlar alternatif rota ve planlarınızı bekliyorum bu 3 günü nasıl dolu dolu geçirebiliriz şimdiden plan yapmakta fayda var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,751
Kaydolan Son Üyemiz
kratos45

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri