Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, bu konuda bir çok arkadaşın fikrini almama karşın gerçekten aracına uygulamış ve verim almış kimse varmı bunu merak ediyorum...pistonların ve bir kaç diğer parçanında çıkacak yüksek ısıdan dolayı değişmesi gerektiğini biliyorum...ancak duyduğuma göre deeneyenler hep sonunda motoru...
MAHİNDRA,2 ci dünya savaşı sonrası american willies patenti altında hindistan ordusu için üretilmeye başlamış ve hint araç piyasasının %60 na sahip bir markadır.marka özellikle traktör ve arazi aracı ürettiğinden yıllar içinde kendini geliştirmiştir.Genel olarak sağlam yapıya sahip araç...
ARKADAŞLAR ,GÖRDÜĞÜM KADARI İLE HER İKİ GRUBUNDA TOPLANTILARI ÇOK NEŞELİ VE BİLGİ PAYLAŞIMI YÜKSEK GEÇİYOR.KEŞKE BU BULUŞMALARDAN BİRİ BERABER YAPILSA DA BİZ DE HER İKİ TARAFIN FANATİKLERİNİ AYNI KULVARDA SEYRETME ZEVKİNE VARSAK.TAHMİN EDİYORUM Kİ BU TÜR BULUŞMANIN VİDEOLARINI SEYRETMEYİ BIRAKIN...