Arama sonuçlarınız

1. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum

8 inch yükseltmekte olduğum xj için 37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum. yurtdışından getirmenin dışında bulabilme yolu varmı. yavuzun lr sinde gördüm ama nerden aldığı ile ilgili bilgi yok. konusuda kilitlenmiş onada soramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar kaan gürgenç

2. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum

8 inch yükseltmekte olduğum xj için 37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum. yurtdışından getirmenin dışında bulabilme yolu varmı. yavuzun lr sinde gördüm ama nerden aldığı ile ilgili bilgi yok. konusuda kilitlenmiş onada soramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar kaan gürgenç
  3. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 Lastik Arıyorum

4. kgurgenc

İlk sahibinden 99 explorer

İlk sahibi olduğum Ford explorer aracımı satıyorum. Aranıza katıldıktan sonra bu aracı ağır arazi yapabilecek hale getirmek istedim. Herkes xj veya lr almamın daha doğru olacağını söyledi. Bende ikinci el araclara bakmaya başladım. Ancak arayışlarımda kendi aracımla karşılaştırdığımda hiçbir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR