Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Lütfen bu konuyu aç iken Okumayınız.!! 26-30 ekim tarihlerinde 12. sini yaptığımız kampımız bitti.yine 20 yıllık dostlar biraraya geldi.yeni dostluklar kuruldu.seneye aynı zamanda buluşmak dileğiyle ayrıldık.. en kısa zamanda fotoğraf paylaşımlarımızı bu başlık altında...

2. wolkhan

izmir blue...

daha önce bu rengi duyanınız oldumu acaba.? yoksa ben mi cahil kaldım bu konuda... ??? http://www.lrlv.com/detail-2009-land_rover-lr2-hse-new-5154044.html enteresan geldi paylaşmak istedim...( bir izmirli olarak tabii ki.. ;D)
  3. wolkhan

Bir de Defenderim Olsa...

lr defender aşkıyla yanıp tutuşanlar bilmem ne yaparlar ama ben ne yapacağımı şaşırdım...işi gücü bıraktım varsa yoksa defender...henüz bir defender sahibi değilim diye boş mu duracağım dedim..defender alamıyorsam bende elimdekilere defender ekleyeyim dedim bakalım beğenecekmisiniz...bu arada...

4. wolkhan

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

fotoğrafları karıştırıken buldum..2009 kasımda karagöl kampımızın gece keyfi olmuştu bu tv keyfi...sizlerlede paylaşmak istedim... ;D ;D..
  5. wolkhan

Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları

bazı arkadaşların isteği üzerine hazırladığım mont veya yelek arkası ve göğüse dikmek için nivatr armaları....

6. wolkhan

defender 90 ın evrimi...

benim defender evrimi şimdilik bununla sınırlı... ;D ;D ;D...inşallah en kısa zamanda gerçek bir dönüşüm veya yeniden doğuş hikayesi görürüz hep beraber...saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR