Arama sonuçlarınız

1. cakir0203

Satılık Off Road Lastiği

Ladamın 4ad petlas 650*16 kar çamur lastklerini satmak istiyorum. Fiyatı 500tl.Dört ay önce arabayla aldım,şehir içi kullandığım için küçük lastik taktım,o nedenle satıyorum.

2. cakir0203

Karavanımı Satıyorum

1988 model Magırus karavanımı satıyorum. Şark köşesi,iki kişilik yatak,ikili ocak,büro tipi derin dondurucu dolap(zaman ayar saatli),yatak altında otel küvet,eşya dolapları,tokat mangalı,360w solar panel,1500w inverter(modifiye sinüs orbus marka)100v gell-185v sulu-72v araç aküleri,televizyon(15...
  3. cakir0203

Lada Niva Fren Sorunuma Yardım Lütfen

Herkese merhabalar,adım Hasan Çakır (cakir0203).Karavan keyfi,dörtçekere sürükledi. 1990 model lada niva sahibiyim 10 gündür.46 NN 005.Şanzuman titremesi ve fren sorunum var. Özellikle fren.Fren pedalı dibe kadar dayanıyor,balatalar iyi,ana merkez yeni havalar alındı,pedal yükselmedi. Körük...

4. cakir0203

Profildeki Haritaya Konumumu Nasıl Eklerim?

Sevgili Gezen bilir arkadaşlar, Profil sayfasındaki haritada konumumu nasıl belirlerim, yardımcı olmanızı bekliyorum. Herkese özgür yarınlar dilerim.
  5. cakir0203

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Bu karavanın adını siz koyun.Ben yürüyen evim diyorum.Her şeyiyle benim tercihim,kimsenin günahı yok.sabit yatak (120*185)menteşeli,kalkınca mini küvet çıkıyor ortaya,yanında eşyalar için dolap, arkada 100 lt temiz su altta 60 lt pis su depoları var.Yatağın önünde buz dolabı evde fazlaydı attım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri