Arama sonuçlarınız

1. teknosasa

Ssangyong Rexton İncelemem

Abilerim Rexton modelini test ettim ve merak edenler için yazım burda ; http://cagatayugur.blogspot.com.tr/2014/09/yukselise-gecen-koreli-ssangyong-rexton.html

2. teknosasa

Yeni Otomobil Blogum

Abilerim Ablalarım Kardeşlerim 19 yaşında otomotiv manyağı bir genç olarak bir blog açtım ve sizlerin beğenisine sunuyorum umarım beğenirsiniz. Olumlu ve olumsuz dönüşlerinizi bekliyorum. Herhangi bir reklam yoktur şuan hobi maksatlı yapıyorum ama umarım ilerde gelir kaynağım olabilir...
  3. teknosasa

Tüm 4x4 Pick-Up'lar için

Arkadaşlar ne zamandır aklıma takılan birşey var. 4X4 Pick-up kullanan arkadaşlar neden devlete karşı dava açmıyorsunuz. Kazanma ihtimaliniz çok yüksek çünkü saçma sapan bir olay var ortada. Araçlarınız bazılarında panelvan bazılarında kamyonet geçiyor. Ama 4X4 ise vergisi jip muayene ve hız...

4. teknosasa

Rexton W geliyor

Arkadaşlar rotwailler arkadaşın sohbet bölümünde belirttiği gibi rexton w Türkiye'ye 2.0 motorla geliyor. Sadece ön tasarımı değişen aracın donanımıda güçlendirilmiş. ESP standar ARP( Devrilme önleyici) standart Lastik basınç sensörü standart Ön arka park sensörü standart Anahtarsız çalıştırma...
  5. teknosasa

Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

merhabalar.2010 doblo aracımla kaza yaptım ve aracımda 11-11,5 bin lira hasar oluştu.Sigortam yaptırıyor neyseki.Bu aracımı 5-6 ay kullanıp ssangyong almak istiyorum.Eniştemde 11 tane ssangyong actyon sports var.Ve geçen eskişehire geldiğinde binme fırsatı buldum.Araç 2010 model alındığı gün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR