Arama sonuçlarınız

1. ayt07

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Merhaba herkese, Artık benim LR yi de yenileyip güzelleştirme zamanı geldi. Şu ana kadar yaptıklarımı ve sonrasında yapacaklarımı sizlerle paylaşacağım. Yorumlarınız ve fikirleriniz ile katılırsanız çok memnun olurum. Aracım 95 disco V8 a/t, 2010 yazında İzmirden satın aldım şu ana kadar da...

2. ayt07

Satılık - 1995 Model Disco V8 (Otomatik)

Merhaba Arkadaşlar, 1995 Discovery V8 147000 kmde otomatik aracımı ev alacağım için satıyorum. Aracta yazın taktırdığım yeni Britpart +2 inch yay ve amortisör yükseltme kiti vardır,aynı zamanda 3cm alüminyum spacerda takılmıştır. Aracı 1,5 yıl önce aldım ve tüm bakımlarını ihtiyaçlarını...
  3. ayt07

Honda Shuttle hakkında(Tavsiye)

Arkadaşlar selam, Forumumuzda daha önceden Honda Shuttle kullanmış kimse varmı? Aracı bilen arkadaşlardan yaşanan tecrübe ve deneyimlerle birlikte bilgi alabilir miyim. Honda kalitesi malum daha önceden de Honda civic aracım vardı, 3 çocuklu bir aile olarak alınabilecek bir araç diye...

4. ayt07

Disco cam fitili/lastiği

Merhaba arkadaşlar, Forumda arattım ama bulamadım... Benim 95 v8 disco için ön cam fitili yada lastiği ihtiyacım var biraz yıpranmış durumda görüntüsü gözüme batıyor da :) Fiyatını parçacıya sordum çok pahalı maalesef 4 parça ve 300 tl civarı Dün camcıya sordum aynısından bulamayız kendi...
  5. ayt07

Discovery Tarihçe videosu

Merhabalar, Umarım uygun yerde paylaşmışımdır bu videoyu, ben çok beğendim. Disco'nun varoluşundan hemen hemen günümüze kadar olan kısmının görsel işlenişi.. Tüm Disco camıamız beğenir umarım. Saygılarımla murat http://video.google.com/videoplay?docid=8973365688192691329&hl=tr&emb=1#

6. ayt07

A/T lastik tavsiyesi

Merhabalar, 95 Disco otm aracım için AT tipi lastik alma arefesindeyim. Formda bir çok lastik yorumlarını okudum fakat seçimime yardımcı olabilecek sizlerin önemli tavsiyelerini de değerlendirmek istiyorum. Belki bu başlıkla da AT seçecek olan arkadaşlar da bilgi edinebilirler. Aracı günlük...

7. ayt07

Arkadaşım Discovery 1

Formu okudukça bulaşan LR virüsü sonunda beni de bir defender aramaya yöneltti ;D bir kaç araç (defender) baktıktan sonrada, neye niyet neye kısmet hikayesi gibi kısmetime bir 95 Disco1 V8 ES çıkınca satın aldım. Araç güzel sanırım içinizin ısınması diyorlar ya o oldu aramızda. Hem keseme uygun...
  8. ayt07

Defender Alacağım Yardım

Merhaba, Arkadaşlar şu an araç alma arifesindeyim diyebilirim. Toplanacak bir araç almaktansa binilebilecek durumda az masraflı olan bir araç almak daha uygun bir tercih gibi geldi. Uzun süre forumu okuduktan ve araştırma yaptıktan sonra, bütçeme göre bir kaç tane defender buldum. Sizlerin...
  9. ayt07

SeriesIII yada Defender tercihiniz

Merhaba, Defender110 yada series3 88 alma düşüncesindeyim, fakat bir türlü tercih yapamıyorum. Forumdaki konuları tek tek okudum, neredeyse bu muhteşem arabalar hakkındaki bir çok şeyi sizlerinde paylaştığı bilgiler sayesinde öğrenebilme şansı yakaladım. Kafamı karıştıran beni mullakta bırakan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR