Arama sonuçlarınız

1. Leon75

Bunu Kesecekler :( Toplanıp Eylemmi Yapsak??

MKE Aliağadan arkadaş resmini gönderdi... Birde G Kasa Mercedes var kilitleri filan üzerinde... Aradım konnuştum kesicez dediler... Bu insanlık suçunu önlemenin bir yolu varmıdır???

2. Leon75

Vitara 1.9 DDiS

Iyi bayramlar... Grand Vitara 1.9 DDiS almayi düsünüyorum. Alacagim arac 2008 model 100.000 km gibi olacak. Bu aractan kullanan varmi? Alirken dikkat etmek gereken hastaliklari vs varmi? Arazi performansi nasil? Anladigim kadariyla arac surekli 4x4. 4H , 4H lock ve 4L lock konumlari var...
  3. Leon75

Ranger Differansiyel Kilidi

Merhaba 2006 Ford Ranger STD 2006 model almayı düşünüyorum. Bu modelde standart differansiyel kilidi mevcutmudur? Yoksa takılabilirmi hangi modeller uygundur? Fiyatları ne mertebelerdedir? Bu modellerde kronikleşmiş bir üretim hatası vs.. varmıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler....

4. Leon75

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Selam, Askeriyeden çıkma 110 luk bir safari defender alıp onu resimdeki araca 90 pick up'a çevirmek istiyorum. Buralarda ambulansın 90 a çevrilme projesini görmüştüm ama tekrar bulamadım. O konuda ingiltereden blue printlerin getirildiği ve orjinal gibi yapıldığı filan yazıyordu. Aracın...
  5. Leon75

Fiat Jeep

Italyada gördüğüm FIAT 4x4 arazi aracını ilginizi çekeceğini düşünerek paylaşmak istedim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.