Arama sonuçlarınız

1. lee33

Ada Dağcılık Kulübü; Kuşadası Milli Park Sivri Tepe Zirvesi (09 Ocak 2011)

09.01 2011 tarihinde kuşadası ada dağcılık ve doğa sporları kulübü ile yaptığımız zirve yürüyüşünden resimler.Resimler Bafa gölünün kıyısında Latmos Beşparmak dağları,Bozdağ ,Samos ve Kuşadası sahil siteleri çok güzel görünüyor.

2. lee33

Ada Dağcılık Kulübü; Eski Doğanbey Köyü - Milli Park Zirve - Kanyon Yürüyüşü (02 Ocak 2011)

Pazar günü saat 07: 30 hareket ettik Kuşadasından.Selçuk Zirve dağcılık grubu 6 kişiden oluşan Kuşadası grubunu aldı ve Söke karina bölgesinde bulunan eski rum köyü olan doğanbey'e hareket ettik.Köye varmadan önce bir klise gezdik ve ardından doğanbey köyünde bulunan müze yetkilisi bize...
  3. lee33

Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010)

Uzun bir aradan sonra fırsat buldum ve yürüyüşe katılma fırsatım oldu.Ekim ayının son günüydü.Gece yatarken yürüyüşü kaçırmayayım diye saati ayarladım. Sabah saat 8 de belediyenin önünden 3 minibüs yola koyulduk.Parkur B türü ve 12 km civarında bir yürüyüş oldu.

4. lee33

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Son zamanlarda belediyelerin kavşaklarda döner adalarda gece damlama sistemi ile suları açık bıraktığını görüyorum.Dolayısıyla yollarada anlamsız bir ıslanma ve su birikintisi meydana geliyor.Aslında bu durum sadece motor sürücüleri için değil ,araçlar için bile ciddi tehlike...
  5. lee33

Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010)

11 nisan 2010 pazar günü Söke Selçuk ve Kuşadasından katılımla beşparmaklara çok güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik.Yürüme mesafesi olarak 24 km nin üzerinde bir parkur oldu.Yer yer kaya tırmanışı gerçekleştirdik diye biliriz.Zirvede manzara gerçekten müthişti.

6. lee33

İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Herkese merhaba, 21 mart pazar günü çok güzel bir yürüyüş gerçekleşti , bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim.Saat 08:00 de Kuşadasından hareket ettik ve belevinde çay ve kahvaltı molasından sonra yürüyüş yapacağamız noktaya geldik.Yürüyüş diyorum ama yolun bazı bölümleri tırmanış şeklinde...

7. lee33

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ben de uzun süre önce amatör telsizciliğe merak sardım ve bu konu üzerine araştırmalar yaptım.Kanunları,telsiz yönetmelikleri,antrak ....bulabildiğim her kaynaktan bilgi edinmeye çalıştım ve büyük bir kargaşa gördüm.Hatta başvurulacak merci bile sınırlı il merkezlerinde var. Materyal elde edip...
  8. lee33

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Bu görüntüyü 2010 moto plus fuara giderken E 5 te gördüm ve gözlerime inanamadım.Hava yağışlı otobüsün hızı 110 km saatte ve motorun otobüse olan mesafesi 1 metrenin altında zaman zaman.Otobüsün en ufak bir fren yapması veya yerde yatan bir ölü hayvanı ortalaması bu adamın sonu olurdu. Bu...
  9. lee33

2010 Motoplus Fotoğraflar

Herkese çok selam.Elimde baya ayrıntılı çekilmiş fotolar var.Fuar gayet güzel oldu.Çok hoş motorlar var.Tabi gönül neler neler istiyor ama fiyatlar malum.

10. lee33

Kuşadası Atlı Otel

Selam arkadaşlar, ben Kuşadasında yaşamaktayım ve bir aile oteli işletmekteyiz.Web adresi www.atlihotel.com buradan otelin konumu ve özelliklerini inceleye bilirsiniz. Otel sezonluktur.1 mayısta açılır ve ekim sonunda kapanır.Tüm gezenbilir dostlarına eniyi fiyat garantisi veriyorum.Görüşmek...

11. lee33

Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010)

Kuşadası yürüyüş grubu olarak 21 Şubat'ta gerçekleştirdiğimiz Spil yürüyüşü. Saat 8:30 gibi Kuşadası'ndan hareket ettik. Saat 10 gibi yürüyüş yapacağımız noktaya ulaştık. İlk grup bu noktada indi ve zorlu yürüyüşe başladık, hatta buna tırmanış da diyebiliriz. Şansımızdan hava o gün çok güzeldi...
  12. lee33

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım.Burda yazılan bigileri ve yorumları keyifle okuyorum. Şu an itibariyle kawasaki vn900 kullanıyorum.Yaz ortasına doğru bir race makine almaya kara verdim.Ama netür bir makina veya hangi marka konusu kafamda pek netleşmedi.Ben 600 lük bir makine...

13. lee33

Kurşunlu Masantırı, Davutlar

Kurşunlu manastırı gerçekten görmeye değer.Hemen yanında bir piknik alanı da mevcut.
  14. lee33

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Sabah saat 8 de kuşadasından hareket ettik.Güzelçamlı da çaylarımız içitik.Sabahın o saatinde sağolsun güzelçamlı belediye başkanı bizi karşıladı ve çayları o ısmarladı. Saat 9 gibi yürüyüşe başladık.İlk durak noktası 3km deki havuz oldu.Burda 2 gruba ayrıldık.Zorluk derecesi b ve c olarak.Daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.