Arama sonuçlarınız

1. M

Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap

Selam, CJ5 (79) restorasyonunda son asamaya yaklastim. Subjektif bir konu oldugunu bile bile sadece gorsellik acisindan soruyorum. "Hersey olmus ama teker capi kucuk kalmis" hissi vermemek icin en dusuk cap ne olmali? Ankara'da bir bayi yukseltmesi olmayan, bildigim kadariyla makaslariyla da...

2. M

Ankara'da Bestop

Selam, Ankara'da Bestop takabilecek bir "usta" ariyorum. Takarken ogrenecek biri degil, daha once bu isi defalarca yapmis biri, dogru gerdiren, dogru yere matkapla delik acan, vs. Bir de yine Ankara'da warn on ve arka tampon ve teker tasiyicisini dogru sekilde takabilecek bir usta laziim...
  3. M

32x9.5x15

Selam, CJ-5 icin konu basliginda verilen ebatta bir lastik bulma sansim var mi acaba? Off-road tipi araba uzerinde soyle duruyor: http://www.jeepforum.com/forum/f59/cj-special-service-super-swamper-550723/index2.html Super Swamper'i burada bulmak herhalde zordur ama bellki aranizda sozu...

4. M

Jant konusuna devam

CJ5 icin 15/8 janta takilabilecek en buyuk ve en kucuk lastik olcusu nedir? Su lastik bu janta olur diyen referans amacli kullanilabilecek bir kilavuz, vs var mi? Bir de forumda daha once 15/8 - 15/10 karsilastirmasi yapildi mi acaba? Yardimlar icin simdiden tesekkurler.
  5. M

Mat Siyah Acil Yardim

Selam, CJ-5'imi mat siyaha boyatmak uzereyim. Ancak bu isin pek de kolay olmadigi deneme asamasinda ortaya cikti. Matlastirici kimyasalin boyaya katilma orani konusunda belirsizlik var. Ideal oran konusunda fikri olan var mi? Bir de DuPont Hot Rod Black HHM-6400 veya SEM Hot Rod Black HR014...

6. M

Jant meselesi

Selam, CJ5'imin uzerinde CJ8'e ait Mangels jant var. 15/10'luk hafiften disa tasacak aluminyum jantla degistirmek istiyorum. Sifir takimi icin (5 tane) 1750TL denildi. Tayvan kokenli. Yanlis yapmamak icin soruyorum. Jant dunyasinda fiyatlar nasil ve bu fiyata jant alinir mi? Yardimlariniz...

7. M

warn arka tampon-stepne tasiyici

CJ5 icin Warn arka tampon ile beraber Warn acilabilir stepne tasiyici ariyorum. . http://www.4wd.com/aux_incl/images.ashx?i=rockcrawlerbumper.jpg
  8. M

Warn Stepne Tasiyici CJ5 İcin

CJ5 icin Warn marka acilabilir stepne tasiyici ariyorum. Warn tampon ile beraber. http://www.4wd.com/aux_incl/images.ashx?i=rockcrawlerbumper.jpg
  9. M

Satilik Sanziman, Bestop Tente

Selam, Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Ankara Sasmaz'da bir tane 79 model CJ-5 toplatiyorum. Masrafi azaltmak icin aracin uzerinden cikan bazi parcalari elimden cikarmak istiyorum. Arac son uc-dort senedir kapali garajda bekliyordu. 1. T-150 3 ileri sanziman ve arazi sanzimani. Iyi...

10. M

cj5/t-177

Selam, T-177 icin dogru veya normal diff orani nedir ve CJ5'e uyum sorunu olur mu? (Teker capi aklimda degil)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri