Arama sonuçlarınız

1. demokritos

Duster Çukur Performansı :)

Duster ile haftasonu Afyon-Sultandağına keşif turu yaptık, yollar bozulmuş olsada nispeten zorlanmadan 2000 metreye ulaştık. Araçla epey arazi deneyimi yaşamış olsamda bir kuşu dürbünle izlerken yolun çöken kısmını farketmemişim, fazlası ile aracın çukur performansını test etmiş olduk :)

2. demokritos

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Dacia duster tavan barlarının bağlantı noktalarındaki plastik korumaların ne kadar korumasız olduğunu bu gün öğrenmiş oldum, akıllının biri sol taraf ön korumayı söküp götürmüş, kimin ne işine yarar diye kendime sormadan edemedim. Servise gidip parçayı nasıl temin ederim diye sordum, parça...
  3. demokritos

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

1970'de Yabancı gözlemciler tarafından Adana Karataş'ta gözlemlenen ve yaşam alanı Hazar denizinin doğusundaki çöller olan Çöl ötleğeni (Asian desert warbler-Sylvia nana) 29 Ekim 2011 tarihinde Zonguldakta ilk kez Türk gözlemciler tarafından gözlemlendi ve Türkiyedeki ilk fotoğrafları çekildi...

4. demokritos

Kuş fotoğrafçıları Sultansazlığında (23-25 nisan 2010)

Trakus VI buluşması ile ilgili detaylar için; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53979.0

5. demokritos

II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (ERZURUM)

2. ÇORUH VADİSİ KUŞ GÖZLEM FESTİVALİ 25-28 EYLÜL 2009

6. demokritos

II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009)

II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (sponsor:DATUR/Efes Pilsen) 25-27 Eylul 2009 tarihleri arasinda Coruh Vadisi'nde "II. Coruh Vadisi Kus Gozlem Festivali'ni" duzenliyoruz. Bu sefer merkez Erzurum'un Uzundere ilcesi olacak ve belirlenen kusgozlemi noktalarindan yirtici gocu izlenecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri