Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duster ile haftasonu Afyon-Sultandağına keşif turu yaptık, yollar bozulmuş olsada nispeten zorlanmadan 2000 metreye ulaştık. Araçla epey arazi deneyimi yaşamış olsamda bir kuşu dürbünle izlerken yolun çöken kısmını farketmemişim, fazlası ile aracın çukur performansını test etmiş olduk :)
Dacia duster tavan barlarının bağlantı noktalarındaki plastik korumaların ne kadar korumasız olduğunu bu gün öğrenmiş oldum, akıllının biri sol taraf ön korumayı söküp götürmüş, kimin ne işine yarar diye kendime sormadan edemedim.
Servise gidip parçayı nasıl temin ederim diye sordum, parça...
1970'de Yabancı gözlemciler tarafından Adana Karataş'ta gözlemlenen ve yaşam alanı Hazar denizinin doğusundaki çöller olan Çöl ötleğeni (Asian desert warbler-Sylvia nana) 29 Ekim 2011 tarihinde Zonguldakta ilk kez Türk gözlemciler tarafından gözlemlendi ve Türkiyedeki ilk fotoğrafları çekildi...
II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (sponsor:DATUR/Efes Pilsen)
25-27 Eylul 2009 tarihleri arasinda Coruh Vadisi'nde "II. Coruh Vadisi Kus Gozlem Festivali'ni" duzenliyoruz.
Bu sefer merkez Erzurum'un Uzundere ilcesi olacak ve belirlenen kusgozlemi noktalarindan yirtici gocu izlenecek...