Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimde piper cup model gerçek uçağın yakıt kadranı ve ampermetresi bulunmaktadır.
ayrıca altimetrede mevcuttur.ürünler tamamen sıfırdır ve çalışır durumdadır.hani meraklısı olan yada evinde süs eşyası olarak saklamak isteyen olursa bulunmaz bir fırsattır ve koleksiyonluktur.paraya...
Herkese selamlar saygılar.
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır sayın yönetim.Dün gece hatırlarsanız istanbuldaki üyelerimiz şiddetli oraj fırtınası olmuştu.yani bol yıldırımlı bol gök gürültülü.Bende böyle havaları sevdiğimden aldım elime cep telefonumu (normalde 400D makinam var ama o an...
herkese selamlar saygılar.uzun zamandır bu bölümde konu paylaşımı yapılmıyordu.bende elimde hali hazırda biten ve devam eden model projelerini sizlerle paylaşmaya karar verdim.ilk konu zaten belli yak-54 akrobasi modeliydi.Şimdi ise daha farklı olarak scale yani öleçekli bir model olucak...
sadece şehirde giyilmiş olup herhangi bir hasarı söz konusu değildir.fotolardanda zaten ürünün temizliği bell,oluyor.
bedeni artık bana küçük geldiği için satıyorum.pazarlık cüzzide olsa vardır.
FİYAT:130TL'DİR
evet arkadaşlar konunun başlığındanda anlaşılcağı gibi sizde benim gibi şehir hayatında dağda giydiğiniz ürünleri giyiyormusunuz?
evetse yazın neler kışın neler tercih ediyorsunuz?
ben kendim genelde yazın treklerde yada uzun yürüyüşlerde giydiğim gömlek safari pantalon ve altınada çok sevdiğim...
beden XXL dir.yaklaşık 1 ay oldu alalı ama kollarım uzun olduğu için kısa geliyor.
dikiş yerleri kaynaklıdır ve su geçirmez gore-tex xcr kumaşdan üretilmiştir.firmanın summit serisidir.çok temizdir.yırtık çizik vs yokdur.omuları çanta taşıma sırasında omuzların zarar görmemesi için özel bir...
uzun araştırmalar sonucunda otomatik krampon kullanabilceğim hem dayanıklı hemde yeni nesil olarak La sportivanın ürün gamında yer alan trango prime botunda almaya karar verdim.
fakat iş karar vermekle kalmıyor.bu botu amerika harincinde herhangi bir avrupa ülkesinde satışını yapan online mağaza...
Herkese selamlar saygılar model sever abiler ve dostlar.
geçen sene yapmını bitirdiğim yak-54 soft 3d modeli burada paylaşmak istedim sizlerle.hem bilgi edinmek istiyenler için faydalı olsun hemde soru sormak isteyen üyelerimize yardımcı olmak maksatlı.
model THK'nun kit model olarak getirtmiş...