Arama sonuçlarınız

1. seyyah halil

Karavan İle Batı Karadaeniz Turu

Değerli dostlar bir saattir siteyi dolaşıyorum 4.8.2013 günü Antalya finikeden hareket edip hali hazırda TOKAT ta devam eden gezimi nerde sizlerle paylaşacağımı bilemedim. Burda devam edeyimmi bilgisi olanlar yada moderatörlerimiz beni yönlendirsin.

2. seyyah halil

İVECO 50.C.13 ARIZA BİLGİSİ

2010 da yaptırmış olduğum karavanımın aracı İveco 50c13 ün orjinal bir arızası hakkında edindiğim tecrübeyi siz dostlarımla paylaşmak istedim. 30.01.2010 pazar gün günübirlik kısa bir kar gezisi için yola çıktım 35 km bol rampalı bir yolda kar görmek için ilerlerken araç 5.vitesde giderken...
  3. seyyah halil

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Evet epeydir siteden uzaklaştığım konusunda uyarı aldım. Doğru ama sorun bakalım bu arada neredeydim. Bunları açıklamadan önce karavan hakkında bana burada özel bilgiler veren, ayrıca burada tecrübelerini paylaşarak bizlere yol gösteren ve bilgi veren tüm karavan dostlarına sonsuz teşekkürler...

4. seyyah halil

VW Volt Panelvan Alıp Karavan Yaptırmak İstiyorum; Görüş ve Önerileriniz?

Yeni bir karavan yaptırmak istiyorum. Bunun içinde uzun şase wv volt panelvan düşünüyorum. Dış görünüm olarak orjinal olsun istiyorum. Şehir içindede rahatça kullanayım düşüncesi var. Daha önce böyle bir aracı yapan varmı? Eğer avantaj ve dezavantajlarını anlatırsanız çok sevinirim. İçinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR