Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

FORD RANGER 4X4

çok sevdiğim bir abimin aracı ,kendısı galerici falan değildir sadece keyif için bu aracı yaptı (her ne kadaar bellietmesede offroada olan merakı yüzünden bu aracı yaptı ,şimdi gözünde defender var), araç aksesuarlarıyla ilgili firması var, sitesinin link i http://www.autosmiler.com/ çok güzel...

2. mserdemir

Arkadaşlar Bu Araçtan İstiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic&feature=related
  3. mserdemir

HAİSEN VİNÇ

haisen marka vinç isteyen arkadaşlarımız http://www.autosmiler.com/K144,vinc-ve-vinc-aksesuarlari.htm sitesiden istedikleri vinçleri zeynel bey ile görüşerek gezenbilirden olduklarını söyleyerek 100 de 5 indirimli alabırler http://www.autosmiler.com haisen marka vinçlerin türkiye...

4. mserdemir

offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :):)

4*4 araçları satıp şahin almak lazım az yakar vergısı az her turlu yola gelır işde sizlere en güzel örneği (siz hala araçlarınıza milyonlar harcayın mt lastık alın yukseltın vınc takın hahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ) http://www.yabantv.com/video/6757-sahin-ve-kar-.aspx
  5. mserdemir

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

dısco 1 tdı manuel ıcın kımden ne duysam parayla alabileceğin en büyük dert dıyorlar.sürekli arıza yapar ,motoru biter,elektırık arızası verir, anandan emdıgın sutu burnundan getırır, paran varsa yürütürsun bunun gıbı daha sayamadıgım bır sürü şey duyuyorum,malum sitede bu araçlara baktıgımda...

6. mserdemir

SONIM LAND ROVER MARKA TELEFON KULLANAN VARMI

sonım marka telefon kullanan kımse bulamadım bu telefonla ılgılı bır kac sorum olacak bu telefondakı gps sıstem dıger telefonlardakı gıbı gsm opretorunun kapsama alanı dısında yanı telefon cekmedıgı zaman kullanılıyormu kapsama alını dısında kullanılıyorsa.google maps yuklenılırmı...

7. mserdemir

edirne uzunköprü garnizonda askerlik yapan arkadaş varmı

edirnede uzunköprüde garnizon komutanı habercısı olacak askerlık yaptım ve trakyanın yüzde doksanını gezdım ve oralara aşık oldum, ankaraya dönmek gelmedi içimden, 1 hafta belkı 10 gun fazla kaldım askerde,oraları daha cok gezıp dostlarımda vedalaşmak için, evlendım eşimle bırlıkde...
  8. mserdemir

günün fıkrası "ağustos böceği ve karınca"

Karınca ile Ağustos böceği *Karınca ile Ağustos Böceği /_ Çin versiyonu_/ Karınca bütün yaz çalışır evini, yiyeceklerini hazır eder. Ağustos böceği de yan gelir yatar ve karıncayla alay eder, vur patlasın çal oynasın yazı geçirir. Ve kış gelir... Karınca sıcacık yuvasında karnı tok bir...
  9. mserdemir

Gezenbilir'de Oyun Sayfası Açılsa?

siteye küçük bır oyun sayfası acsak nasıl olur dıyorum ,canı sıkılan bır ıkı oyun oynayarak keyfı yerıne gelır ,offroad oyunları ,balık tutma falan bır dunya oyun koyabılırız mesela cok uzak bır fıkırmı

10. mserdemir

SATILIK opel corsa 1,4 1997 model

yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 ay önce eşim için almıştım aracı, fakat adam akıllı kullanması nasıp olmadı ;D ;D ;D kullanamamasının sebebıde bebek beklıyoruz ;D ;D temiz bı araç, lavato lpg sı var, az yakıyo cok kaçıyo ,alıp masraf yapmadan 10 bın bakımına kadar anahtar vurmadan...

11. mserdemir

ARKA KİLİT ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI

2004 l200 magnumun kılıdının calısıp calısmadıgını nasıl anlarız ,dun dugmesıne bastım kılıtlemek ıcın ,fakat uzerındekı ısık sureklı yanıp yanıp söndu, normalde o ısıgın yanık kalması lazım kılıdın calısıp calısmadıgını anlamanın pratık bır yolu varmı bırde son bı sorum olacak buda bonusu...
  12. mserdemir

mailim inaktif olmuş

bunu nasıl aktif hale getırebılırız çünku mserdemir@gezenbilir.com adlı mail adresimi kullanmak istiyorum.yardımınız için şimdiden teşekkürler

13. mserdemir

L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim

resimde tampondan yaptırmak ıstıyorum veya satın almak,bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım resımdekı araç sahıbınden özürdilerım resmını ızınsız kullandıgım ıcın .
  14. mserdemir

Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

6 şubat ışık dagı gezımıze tum dostlar davetlıdır ;D ;D ;D haydı buyrun nerde buluşacagımızı ne yapacagımızı konusalım (ha bu arada bende gelmeye calışacagım)
  15. mserdemir

2004 model l200 arka cekı demırı

arkadaşlar 2004 model 4*4 l200 lerde arka tarafda cekı demırı yok cekı demırı yaptıran varsa nasıl yaptırdıgını kaynagı nereye nasıl yaptırdıgını anlatırsa cok sevırım ıkı haftakı oncekı gezımızde arka tampon elımızde kalıyordu az kalsın gercı sımdıde sanayıde

16. mserdemir

2004 l200 aracdan gelen ses lutfen yardım !!

2004 model l200 4*4 magnum aracım var arac hareketederetmez sol tarafdan civ civ civ ses gelıyor bu ses hıc kesılmıyor plastıgı metale surersınde kulak tırmalayıcı bır ses cıkar ya aynen onun gıbı aracın kadranı komple sökuldu km telı yaglandı on balatar sökuldu temızlendı bılyalar kontroledıldı...
  17. mserdemir

Ankara'da Neden Günübırlık Off-Road Gezılerı Yapılmıyor Artık?

ben aracımı almadan once sureklı takipederdım sureklı bır etkınlık vardı hafta sonları buluşulur keşif gezisi yapılır arkadasından mangallar sucuklar ınsanlar aılelerıyle guzel bır gun gecırırdı yaf sıze ozenıp gıdıp 4*4 araç aldım lastık taktım herseyım tam bende katılcam dedım kımse yok...
  18. mserdemir

defransiyel kilidi hangı zamanlarda kullanılmalı

oncelıkle soruma cevap veren arkadaşlara sımdıden cok tesekkurederım.benım aracım mıtsubıshı l 200 yalnız araçdakı defransiyel kilidinı hangı sartlarda kullanacagımı bılmıyorum kısın kar yagdıgında asfalt zemınde kullanılırmı ve 4 ccekerde kullanabılırmıyım sadece camurdamı kullanmam gerek...

19. mserdemir

L200 Aldım

eveeeet uzuncaa aramadan sonra 2004 model l 200 umu aldım canavar gıbı kereta km 140 bınde 25 bın tl ye aldım en kısa zamanda resımlerını ekleyecegım anlatmak ıstedıgım bır ıkı sey var aracın muayınesı 2 ay gecmıstı bızde sorun olmaz bız yaptırırz dedık satısı yaptık aracı aldık ilk once ılce...
  20. mserdemir

L200 AL SAT

öncelikle merhabalar arkadaşlar yaklasık 3 aydır 2004 ıla 2006 model arası l200 arıyorum yaklasık 15 tane l200 e baktım baktıgım l200 lerın tamamının ortak noktası sahıplarının 4 veya 5 aylık olması aracla ılgılı ne sorsam valla bende alalı 4 ay oldu 5 ay oldu dıyorla, bende bılgı sahıbı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri