Arama sonuçlarınız

1. sabri77

Lpg Tankı Vize Sorunu

97 model aracıma lpg sistemi taktırdım. lpg yakıt tankını discoverylerde mümkün olan tek yere yani bagaja monte edildi. ancak bagajdaki iki koltuk açılamaz hale gelince vizeden geçemedi. daha küçük tank takalım koltuklar açılabilsin dedik, diz mesafesi kurtarmıyormuş, yahu bu şekilde tankı monte...

2. sabri77

L200 r/d lock

Almayı düşündüğüm 2008 model L200ün direksiyonun solunda r/d lock dügmesi bulunuyor; bunun arka difrensiyaldeki kilit anlamına geldigini biliyorum. arac durdugu yerde ekranında iki çekerdeyken , dört çekere geçtiğinde ve agır dört çekerde orta kilide gaçtiğinde yanan sembolik ışıklarla durumunu...
  3. sabri77

dakota 3.7 v6

Dodge Dakota 3.7 v6 hakkında bilgisi olan var mıdır? Yakıt, yedek parça, kullanım, arazi performansı gibi konularda fikri olanlar yardım edebilirlerse sevinirim...

4. sabri77

Dodge Dakota v6

Dodge Dakota 3.7 v6 hakkında bilgisi olan var mıdır? Yakıt, yedek parça, kullanım, arazi performansı gibi konularda fikri olanlar yardım edebilirlerse sevinirim...
  5. sabri77

Satılık 96 XJ 4.0

87 model bir range roverım vardı; ona yedek parça vesaire bulacağım diye bu siteyle tanıştım, kaşıntı başlayınca bu arabayı değiştireyim daha iyisine sahip olayım diye araştırmalara başladım. Bu site marifetiyle olasılıkları cherokee xj ile discovery 1 v8e indirdim. Range roverı satınca arabasız...

6. sabri77

ege bölgesinde jeep servisi?

Bu hafta 96 model bir cherokee xj aldım. Sökede oturuyorum. Ege Bölgesinde (özellikle İzmirde tabii ki) bu araclardan anlayan ustalar, servis ve yedek parça sağlayıcıları var mıdır? Bilenlerin yardımlarını bekliyorum.

7. sabri77

Range Rover, Best Car In The World.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ_nMnnRhLQ&feature=related inanılmaz!
  8. sabri77

Jeep Comanche ?..

88 model v6 2300cc. bir comanche almayı düşünüyorum; bu araclar hakkında genel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri