Arama sonuçlarınız

1. evedilaz

Sıfır Çelik Halat Roller Takım 130 Tl

sıgır 28 mt orjinal fabrikasyondur takım olarak satılıktır 0532 607 06 53

2. evedilaz

Satılık T18 Kaya Şanzumanı Dana 20 Arazi

Satılık proje degişikliginden jeep j20 araçdan çikma 1 adet T18 ana şanzuman 1adet Dana 20 arazi montaj ara flanş 1 adet dana 20 arazi ve aleminyum şanzuman muhafazası komple veya tektek Verebilirim Kırmakdan bıkdım diyorsan Bulunmaz fırsat 500 tl 0532 607 06 53
  3. evedilaz

Satılık Far Karartma Siperligi

çok orjinal bir aksesuardır yurtdışından 2 takım yanlış gelmişdir hertürlü yuvarlak far ve sise dıştan uygulanır kapalıyken sadece aracın önünü aydınlatır karşıdan farkedilmez far ışıgı oldugu belli olmaz !! açıkkken normal far olarak kullanabilirsiniz resimdeki araçda görünen...

4. evedilaz

Satılık Cj, Suziki,niva Gurubuna -55 15 Jant

cj ,suziki ve niva gurubuna - 55 ofset 15 krom jant hasar tamirat görmemiştir krom atıkları mevcuttur boyanırs sıfırdan farksız olacagına eminolun takımı 450 tl yapma jantalamasssınız bu fiyata!!!!
  5. evedilaz

toyota fj serisi şanzuman yardımı

TOYOTA hakkında bilgi sahibi ark yardımcı olacaklarını umudederek bu konuyu açdım :) elimde fj 40 serisine kullanılan 2 f motor atılmış bir cj aracımvar bu motora cj orjinal şanzumanı akuple edilmiş orjinal muhafazası bozulmadan herhangi bir tadilat yapmadan ( 2 f motorun...

6. evedilaz

ALINIK orjinal jeep cj 8 kople motor

arkadaşlar yeni bir proje için komple dolu 80 üzeri jeep cj 8 makineye ihtiyacımız var makul ve mantıklı fiyata sorunsuz tercihen evraklı piyasada motora cj parası isteyen çok var komik :)) 4.0 xj de olabilir bu arada

7. evedilaz

toyota 2 f serisi motora şanzuman seçimi yardım

evet arkadaşlar toyotacı teknik bilgiye sahip ark bir el atarsanız sevinirim toyota 2 f makineye sorunsuz uygulanacak arazili komple bir şanzumana ihtiyacımız var fj 40 serisinin makinesi 2f ama dif sıkıntımız var aracımız cj orjinal difleri var ön karpuz saga...
  8. evedilaz

sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

aracımda önde kullandıgım vincin aynısını ikinci el olarak arkasına takmak için bir ark almışdım gerek duymadıgımdan aldıgım paraya satıyorum sentetik halatlı 12000 ld power vinch mavi çok temiz sentetik halatlı en ufak bir sorunu yokdur istenildigi takdirde...
  9. evedilaz

cebeci cb mobil anten

cebeci mobil anten çubugu orjinal cebeci deyildir araç kanal montaj aparatı ile beraber 80 tl

10. evedilaz

midland 199 A

ARACIMDA KULLANIMDA SORUNSUZ CİHAZ 150 TL

11. evedilaz

midland alan 100

sıfır ayarında 150 tl
  12. evedilaz

lada niva arazi

elimizde iyi durumda 1 adet niva arazisi var ihtiyacı olan parmak kaldırsın:)

13. evedilaz

yanlış verilen ilan silemedim silinebilir

.yanlışlıkla 2 ilan vermişim bunu silemedim kusura bakmayın silinebilir
  14. evedilaz

simkart kopyalama cihazı

ilginç bir ürün daha : simle ilgili bilgi aktarımı kullanım kolaylıgı saglar 2 3 saniyede 1 tuşla dilediginiz kişinin simkart bilgilerini kopyalar. sim kartı içine takmanız yeterli pc baglanan modelleriyle kıyaslamayın saat piliyle çalışır kendi bellegini kullanır kibrit...
  15. evedilaz

midland alan 100 plus- midland alan 199-A -midland alan 42 ile takas edilir

arkadaşlar elimde 4 5 tane cihaz var fakat zaruri ihtiyaç geregi acil bir alan 42 cihaza ihtitacım var takas etmek istiyorum amaç ticaret deyil elimde bukadar cihaz varken bide alan 42 almak istemiyorum sadece :) 2 cihaz vericem takasetilecek cihazlar : midland alan...

16. evedilaz

midland alan 199-A

aracımda halen kullanmaktayım sorunsuz cihazdır 200 tl farkı ödenerek midland alan 42 ile takas olur
  17. evedilaz

midland alan 100 plus

sorunsuz jilatinleri üzerinde kullanma kılavızu ves yanında verilecektir faturalı cihaz dır rakam 200 tl düşünmekteyim farkı ödenerek midland alan 42 cihazla takas olur
  18. evedilaz

İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11

ARKADAŞLAR aracımda bulunan scuat ön arka dana 44 geniş diflerin arkayı tam ortasından ikiye ayırabilmeyi becerdigim için ön difi ve kırık olan arkayı satıyorum ön dif üst alt rotiller ves yeni tüvden geçdi sorunsuz ön arka tüm bilyeler sorunsuz 7 8 ay önce...

19. evedilaz

alınık cj 8 ön 41 /10 ayna maruti

cj 8 aracımıza örjinal ön difi için 41 / 10 temiz çıkma ayna maruti olan varmı elinde ark
  20. evedilaz

ist fj40 toyota parçası kim satar

slm ark ist toyota fj 40 2 f makine yedeklerine sık ihtiyacım oluyor ist stan parçacılar varsa tel verirmisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR