Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık proje degişikliginden jeep j20 araçdan çikma 1 adet T18 ana şanzuman 1adet Dana 20 arazi montaj ara flanş 1 adet dana 20 arazi ve aleminyum şanzuman muhafazası komple veya tektek Verebilirim Kırmakdan bıkdım diyorsan Bulunmaz fırsat
500 tl
0532 607 06 53
çok orjinal bir aksesuardır yurtdışından 2 takım yanlış gelmişdir hertürlü yuvarlak far ve sise dıştan uygulanır
kapalıyken sadece aracın önünü aydınlatır karşıdan farkedilmez far ışıgı oldugu belli olmaz !!
açıkkken normal far olarak kullanabilirsiniz resimdeki araçda görünen...
cj ,suziki ve niva gurubuna - 55 ofset 15 krom jant hasar tamirat görmemiştir krom atıkları mevcuttur boyanırs sıfırdan farksız olacagına eminolun takımı 450 tl yapma jantalamasssınız bu fiyata!!!!
TOYOTA hakkında bilgi sahibi ark yardımcı olacaklarını umudederek bu konuyu açdım :)
elimde fj 40 serisine kullanılan 2 f motor atılmış bir cj aracımvar bu motora cj orjinal şanzumanı akuple edilmiş orjinal muhafazası bozulmadan herhangi bir tadilat yapmadan ( 2 f motorun...
arkadaşlar yeni bir proje için komple dolu 80 üzeri jeep cj 8 makineye ihtiyacımız var
makul ve mantıklı fiyata sorunsuz tercihen evraklı
piyasada motora cj parası isteyen çok var komik :))
4.0 xj de olabilir bu arada
evet arkadaşlar toyotacı teknik bilgiye sahip ark bir el atarsanız sevinirim
toyota 2 f makineye sorunsuz uygulanacak arazili komple bir şanzumana ihtiyacımız var
fj 40 serisinin makinesi 2f ama dif sıkıntımız var aracımız cj orjinal difleri var ön karpuz saga...
aracımda önde kullandıgım vincin aynısını ikinci el olarak arkasına takmak için bir ark almışdım gerek duymadıgımdan aldıgım paraya satıyorum
sentetik halatlı 12000 ld power vinch
mavi çok temiz sentetik halatlı
en ufak bir sorunu yokdur istenildigi takdirde...
ilginç bir ürün daha :
simle ilgili bilgi aktarımı kullanım kolaylıgı saglar 2 3 saniyede 1 tuşla dilediginiz kişinin simkart bilgilerini kopyalar. sim kartı içine takmanız yeterli
pc baglanan modelleriyle kıyaslamayın saat piliyle çalışır kendi bellegini kullanır kibrit...
arkadaşlar elimde 4 5 tane cihaz var fakat zaruri ihtiyaç geregi acil bir alan 42 cihaza ihtitacım var takas etmek istiyorum
amaç ticaret deyil elimde bukadar cihaz varken bide alan 42 almak istemiyorum sadece :)
2 cihaz vericem takasetilecek cihazlar :
midland alan...
sorunsuz jilatinleri üzerinde kullanma kılavızu ves yanında verilecektir
faturalı cihaz dır
rakam 200 tl düşünmekteyim
farkı ödenerek midland alan 42 cihazla takas olur
ARKADAŞLAR aracımda bulunan scuat ön arka dana 44 geniş diflerin arkayı tam ortasından ikiye ayırabilmeyi becerdigim için ön difi
ve kırık olan arkayı satıyorum ön dif üst alt rotiller ves yeni tüvden geçdi sorunsuz ön arka tüm bilyeler sorunsuz 7 8 ay önce...