Arama sonuçlarınız

1. B

Defender Ic Doseme

Merhaba 6 yıl aradan sonra yeniden (daha doğrusu dinmeyen )defender sevdam harekete gecirdi beni.yeni bir defender alacağım ancak benim için ic dizayn çok önemli orijinaline uygun temiz bir ic dizayn istiyorum.ancak kapi ödemelerinden tutun da arka da sag ve sol kucuk cam cercevelerini temiz...

2. B

Satın Almak İçin Defender Arıyorum

Merhaba arkadaşlar daha önce düz dizel bir defenderim vardı ve çok güzeldi.Ama tek araç olarak yeterli olmadığından satmak zorunda kalmıştım.Şimdi yeniden almak istiyorum ancak malum sitedeki araç fiyatları çok uçuk ve araçları da bilmediğimden cesaret edemiyorum.Uygun ilk etapta fazla masraf...
  3. B

Ankara da defender ustası

Arkadaşlar Ankara dayım aracımı bakım yaptıracağım birilerini önerebilir misiniz

4. B

Şnorkel den gelen ses uğultu

Arkadaşlar Şnorkeli bağladım ama müthiş ses uğultu geliyor sürücüyü çok rahatsız ediyor bu normal mi acaba. Birde bu sesin Hava filtresinin yağlanması gibi birşey var mı.Ustanın biri hava filtresini yağlayalım ses kesilir dedi emin olmadığımdan yaptırmadım . Doğruluk payı var mı ?
  5. B

LR Defender İçin Portbagaj Yaptırmak İstiyorum Yardım Lütfen

Yeni alduğım aracıma acilen portbagaj yaptırmak istiyorum daha önce bir arkadaşımız çizimlerini yayınlamıştı ama bulamıyorum elinde hiç yapmamış bir ustanın anlayacağı şekilde çizimleri olan arkadaşım varsa lütfen yardımcı olsun. :'(

6. B

Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110

Arkadaşlar 01.07.2010 saat 21 Defender sahibi oldum ama bu araçlar hakkında bilmediğim okadar çok şey varki. Şimdiden özür dilerim ama başınızı çok ağrıtıcam ama çoook yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım olacak :D

7. B

87 Defender 110 Dıesel İçin Yorumlarınız

Arkadaşlar merhaba bir land rover defender alma aşamasındayım siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım iastiyorum. Araç 1987 düz dizel. Arkadaş bir ay önce almış. Motorda sıkıntı çıkmış İstanbul eyüpte bir ustaya yeniden motor yaptırmış. Silindir kapağını felan değiştirmiş firenleri yaptırmış...
  8. B

Defender İle Takas

1996 vectra gls A kasa aracım ile defender takas etmek istiyorum. o 505 214 85 73

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri