Arama sonuçlarınız

1. bulentk

Ailecek Binek Araçla Gidilebilecek Kamp Organizasyonları Varmı?

Merhaba, sayfayaları inceledim ama tam olarak aradığımı bulamadım. benim durumda olabilecek kişiler var olduğunu düşünürek konu açayım dedim. Binek aracımla Ailecek 2 çocukla kamp yapmak istiyoruz. bizim gibiler için organizasyonlar oluyormu? bu organizasyonları nerden takip edebilirim? vede...

2. bulentk

Hangi Jeep Yada Suv Almalı ?

Herkese merhaba Dağa önce açılmış konulara baktım ama çok eskiden (7-8 sene önce) olduğundan belki zamanla değişimler olduğu için tekrar başlık açma gereği duydum. Bana lazım olan kriterler genel olarak şu şekilde: yılda 1-2 defa çok ağır olmayan araziye çıkabilirim. Genelde şehirler arası uzun...
  3. bulentk

Avrupa Için Navigasyon Güncelleme

Merhaba arkadaşlar, kısmet olursa haziran ayında araba ile avrupa turuna çıkacağım. elimde 5 sene öce güncellenmiş navking marka route 66 yazılımını kullandığım navigasyonum var, sorun şu ki route 66 artık güncelleme yapmıyor, yayından kalkmış. navigasyonumu nasıl güncellerim başka yazılım...

4. bulentk

Araba Ile Letonya

Arkadaşlar merhaba, kısmet olursa 23 haziranda minibüs ile (hyundai H-100) 2 şöför Letonya Rigaya Arabayla gidip baltık turu yapacağım. google map tan baktığım kadarı ile rota olarak sırasıyla Bulgaristan, Sırbistan Macaristan Slovakya Çek cumhuriyeti Polonya Litvanya dağa önce gitmiş kişilerin...
  5. bulentk

KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA

Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında karavan ile 7-8 günlük Rigadan çıkıp Talinn Helsinki St. Petersburg. akabinde Rigaya dönmeyi planlıyorum bildiğiniz karavan campları park ları varmı? Benim düşüncem de gündüz şehirleri gezilip akşamda bir göl yada nehir kenarında çadır kurup kamp yapmayı...

6. bulentk

KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA

Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında karavan ile 7-8 günlük Rigadan çıkıp Talinn Helsinki St. Petersburg. akabinde Rigaya dönmeyi planlıyorum bildiğiniz karavan campları park ları varmı? Benim düşüncem de gündüz şehirleri gezilip akşamda bir göl yada nehir kenarında çadır kurup kamp yapmayı...

7. bulentk

23 - 26 Nisan Arası Kamp Var mı?

merhaba 23 nisan ile 26 nisan arasında istanbuldan gidilecek bildiğiniz kamp varmı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.