Arama sonuçlarınız

1. seyyah01

Chevy 454 motor hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar bu motor tipi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Blazer k5 in üzerinde ? Saglamlıgı, yedek parça durumu, 100 km de yakıt sarfiyatı?

2. seyyah01

Navara jant lastik yardım

Merhaba, 2008 model navaram için jant lastik bakıyorum, standart haliyle navaraya takabileceğim max jant lastik genişliği nedir? 10x15 jant ve flanş var elimde
  3. seyyah01

Suzuki motordan gelen ses

Merhabalar, suzuki samurai aracımdan avansa paralel vurultu sesi geliyor. avans ayarını düşürünce ses minimum seviyeye iniyorr sürüş esnasında duyulmuyor, ancak tam tersi avans ayarını normal seviyeye getirince vurultu hissedilir derecede artıyor. muhtemel problem nedir? avans ayarını minimum...

4. seyyah01

Suzuki Samurai Şanzıman değişikliği Yardım

Merhaba arkadaşlar. 89 suzuki samurai sj413 sahibiyim. aracımda 31 mt lastik var ancak şuan lastik ebatından dolayı çekişte problem yaşıyorum. bu problemi ortadan kaldırmak için planladıgım şeyler 1- şanzımanı sj410 takmak 2- arazi şanzımanını 410 takmak 3- 410 difransiyelleri takmak. bu 3...
  5. seyyah01

coil suspansiyon????

merhaba arkadaşlar, coil suspansiyon hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum türkiyede bu süspansiyona ulaşabilecegiz yer var mı? bu süspansiyonun artıları eksileri nelerdir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

6. seyyah01

Suzuki Samurai İçin Offset Jant Lastik Arıyorum

merhaba arkadaşlar 3 inç yükseltilmiş 90 model samurai ye orjinal şanzımanı ve motorunun kaldırabilecegi büyüklükte ofset jant lastik aramaktayım 2. el olursa fiyat konusunda daha iyi olur. teşekkür ediyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri