Arama sonuçlarınız

1. L

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

1-hangi marka ve vizikosite yağ kullanıyorsunuz? 2-aracınızın modeli ve motoru ne 3- 4x4 mü 4x2 mi ben yazıyorum 1- castrol magnatech 10w40 dizel 2- 2003 2.5 td 3- 4x4

2. L

Triger Kayışı ve Krank Kasnağı hakkında ÇOK ÖNEMLİ uyarı

merhaba arkadaşlar triger kayışı değişimi yaparken, krank kasnağını mümkünse yenileyin ve tekrar yerine takarken mutlaka YENİ vida ve YENİ demir pul kullanın . başıma gelenler : triger kayışını yenilerken krank kasnağı için aynı vida ve aynı pul kullanılmasının ardından, bir yıl sonra krank...
  3. L

2003 L200 de Ses Sorunu

merhaba. uzun sürdir 2003 model 4x4 l200ümde 60 kilometre saatte giderken ritmik bir gümleme sesi gelmesi sonucu arabayı bir makiniste bıraktım. ses 55 ve 65 kilometreler arası. onlar haricinde ses yok. makinist yaptığı icelemelerde sesi tam olarak tespit edememekle birlikte, kardan milinin...

4. L

Şaside paslanma

merhaba 2003 model bir L200 warrior 'um var. aracım ingiltereden ithal edilmiş olduğundan ingilterede yollara kar yağdığında serpilen tuzdan nasibini almış. şasi makaslar vs ( döküm kısımlar hariç ) yüzeysel olarak pas tutmuş . internetten baktım POR 15 isminde bir boya çok övülüyor ama burda...
  5. L

L200 Radyatör Pervanesi

merhaba arkadaşlar. bilginize danışmak istediğim bir konu var. 2003 model L200 4wd 'm var. bildiğiniz gibi, radyatör pervanesini kayış döndürüyor. sormak istediğim ise şu , araç çalışmıyorken benim radyatör pervanesini elle döndürmek mümkün. yani motor çalışmıyorken pervaneyi sağa sola...

6. L

2003 L200 Muhtelif Yağ Kaçakları

merhaba arkadaşlar. foruma Kıbrıs'tan katılıyorum. çoktandır almak istediğim bir araç olan L200'ü aldım. aracım, 2003 model L200 warrior,4wd, gümüş rengi. sizlere danışmak istediğim bir konu var. Lefkoşa'daki Mitsubishi Servisi'nden arabamı götürüp bakımlarını ve servisini yaptırmak için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR