Arama sonuçlarınız

1. G

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

öncelik le merhaba forumda yeniyim ismim yasin istanbuldan yazıyorum değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürller 2.0 v6 konularının çoğunu okudum ama kafam çok karıştı herkes off road olarak karşılaştıryo benim kullanım amaçlarımı aşağıda belirttim yazdıklarım doğrultusunda 2.0 v6 işimi...

2. G

samara ile niva konfor kıyaslama + niva lpg bilgisi

selam aynı konudan daha öncede açtım ama neden se kimse bana cvp yazmıyo niva alma niyetindeyin forumu takip ediyorum az çok bişeler öğrendim niva hakkında ama şu konfor meselsine takıldım tek aracım olcak haftada maksimum 1.5 gün kullanacağım hafta sonu için ağırlıklı asfalt kullanımı ara...
  3. G

niva ile samara yı konfor olarak kıyaslarmısınız

öncelikle herkese selamlar bende bir niva almak hevesindeyim inşallah forum dan okuduklarıma az çok bilgim var bütçem 6-7 bin civarı olacak bu fiyatlara da sanırım ancak 1.6 niva alabilicem 1.6 ları 4 vites olduğunu okudum 1.7 5 vites imiş ben ağırlıklı olarak şehir içi kullancam av merakım...

4. G

LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR

öncelikle herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım sayılır öncelikle bu konuyu açmam daki sebep şu bende bir niva almak istiyorum bütçem en fazla 7bin olsun forum da daha önce okuduklarımdan anladığım kadarıyla 1.6 lara göre 1.7 ler daha iyi mümkünse 1.7 almak iyi olur diyenler ağırlıkta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri