Arama sonuçlarınız

1. arifatacan

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

herkes flanşlan o yada bu şekilde 120-130 ps puma motor takıyo acaba flanşı arazi şanzımanına koyup ana şanzımanı v184 kullansak olurmu yorumlarınızı bekliyorum

2. arifatacan

Defender'e Faord Ranger Motoru Takılır mı?

kırıkkaleden aldığım defenderin motoru kullanılamayacak kadar kötü çıktı 2007 model ford ranger 136 hp motoru buldum acaba bu motorun defendere uyma şansı varmı tecrübesi olan kişilerin bilgilerini istiyorum. not: aracın üzerindeki lt77 şanzıman duruyo ayrıca 50000 km de rn380 imde var
  3. arifatacan

Türkiye'de Defender Jant Seçenekleri Neden Bu Kadar Az?

defender 110 için jant almak istedim ama seçenekler yok denecek kadar az ne yapmak ve nasıl davranmak lazım örneğin bu jant bu kadar çok land verken neden seçenekler altında yok

4. arifatacan

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

hani pazar sabahı biyerlere gitmek için landınızı cumartesiden hazırlamaya başlarsınız pazargünü müthiş keyifli günden sonra arcın bi yerinden gelen sesle parçayı sökmeye başlarsın sökmeye üskattan bi bayan sesi o arabayayla uğraşacağına evin muslıklarını yap diye bi ses ses tanıdıktır veya...
  5. arifatacan

Defender 110'a Çelik Jant Bulmak için Yardıma İhtiyacım Var

KAPORTASI VE BOYASI YÜRÜYEN AKSAMI BİTMİŞ BİTMİŞ DEFENDER İME JANT SEÇİMİNDE BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR