Arama sonuçlarınız

1. truva

"nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi

http://issuu.com/nereyedergisi/docs/belge-2 Arkeoloji ve Gezi Kültürü Dergisi "NEREYE" hemen okumaya başlamak için linke tıklamanız yeterli... PAYLAŞTIĞINIZ VE DESTEKLEDİĞİNİZ SÜRECE ÜCRETSİZ OLARAK KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ...

2. truva

Kişisel Galeri (truva - Doğa Çalışmalarım)

Sitenin eski üyelerindenim. Bir kaç yazı yollamıştım ama sonra pek girmedim. Bu sıralar tekrar girmeye başladım. Mesaj yazmaya sizlerle tanışmaya biyerlerden başlamak lazım diye düşündüm. Elimdeki doğa fotoğraflarından oluşan bir portfolyom var. Tabii kide amatör olarak. Sizin fotoğraflarınızı...
  3. truva

Antakya ve St.Pierre Kilisesi

Antakya ve St. Pierre Kilisesi H.TOLGA CANDUR Antakya Roma İmparatorluğu’nun üç büyük kentinden biri. Kudüs kadar eski, Kudüs kadar paylaşılamaz bir kent Antakya. Kudüs inanç ve dinler açısından ne kadar zengin bir kültüre sahipse, Antakya’da o kadar çeşitli ve zengin bir kültüre...

4. truva

Anadolu Medeniyetleri Müzesi

H.TOLGA CANDUR Ankara Kalesine giden yoldan hiç sapmadan giderseniz yol sizi müzenin giriş kapısına götürecektir. Eğer yürüyerek gidiyorsanız adımlarınızı biraz küçültmenizi tavsiye edebilirim size. Her adımınızda kafanızı başka bir yöne çevirmenizde bir diğer tavsiyem olabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR