Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.5'' ve 5'' yükseltilmiş ve orjinal arka trackbarını kullananlar için mükemmel bir ürün elimde iki adet var. Ürünün kalitesi tartışılmaz.
Adet Fiyatı : 40$
Marka : Iron Rock Offroad
Piyasadaki 3.5'' ve 4'' lik satılan tüm kitler ön ve arka track bar vermemektir ve orjinal trackbarı...
CROW MARKA KOMPLE SET WIRELESS ALARM SISTEMI
Özellikler
Ev otomasyonu ve kontrol sistemi entegrasyonlu komple denetim
2 satır ve 16 karakterli geniş ekran LCD Display
60 zon kablosuz 4 zon kablolu toplam 64 zon
4 bağımsız bölge olarak programlama
100 kullanıcı şifresi
Bilgisayarla...
Kıbrıstan getirmiş olduğumuz heavy duty NP231 arazi şanzımanı satlıktır,
Resimler en kısa sürede eklenecektir.
Özellikleri:
Heavy Duty (oranları)
2H
4H
4L
Fiyat: 1000 Lira
XJ Laredo'dan çıkma sıkıntısız Selectrack (2H) seçeneğide bulunan arazi şanzımanı satlıktır,
Fiyat 900 TL
Şanzımanımız ZJ'lerimize kolayca uygulanabilir, iki çekerde olsun isteyenlere :)
1988-1999 Jeep Cherokee Dana 30 Kovan İçi Komple satlıktır herhangi bir sıkıntı ses yoktur kovan içi kompl kuvvetlendirileceği için satlıktır
Oran 41:11
Akslarımız Cherokee-Wrengler-Grand Cherokee'lere uyumludur, çok sık çamurla haşır neşir olan kullanıcılar için idealdir normal akslara oranla %20 daha güçlüdür, akslar orjinal Dana Spicer dır
Çok yakın bir arkadaşıma ait olan kaza yaptığı, parça olarak beklettiği aracın komple parçaları satlıktır.
Düşük kilometrede garantili komple motor,şanzıman ve elektrik aksamı satlıktadır komplesine 4000 lira düşünülüyor. Resimleri bu akşama eklenecektir.
irtibat 05338466131
Henüz 1000km bile yapmadığım 33'' Marshall KL71 lastiklerimi satıyorum satma sebebim 37'' lastik kullanacağım içindir fiyat olarak 1000 lira düşünüyorum resimleri en kısa sürede upload edeceğim öyleki lastiklerin renkli şeritleri bile duruyor takas olarak farkını vererek sadece 37'' lastik kabul...
Aracımın ön diferansiyeli swap yapacağım için satlıktır, şuan aracım üzerinde kullanılmaktadır diferansiyel komple satlıktır (Direksiyon sistemi - Diskleriyle herşeyiyle takım olarak) fiyat olarak 1000 lira düşünüyorum.
Numara: 05338466131
Şimdiye kadar yaptıklarım sırasıyla :
33x12.5x15 Marshal KL71 Lastikler
Procomp 1069 10x15 Jantlar
IRO 7'' Critical Path Long Arm Kit
Tanneco Heavy Duty Direksiyon Amartisörü
İki aks için körük
İki taraf içinde alt ve üst rotil takım
Kalan tüm yürüyen aksamın yenilenmesi
Acil kalan eksiklerim...
Satlık XJ için Bushwacker Dodik Takımı
(6 Parça orjinal replikası Fiber)