Arama sonuçlarınız

1. Boğaç Erkan

2006 Model T5 İçin Çekyat

Merhaba. Uzun zamandır forumu takip etmiyorum ne yazık ki. Utanç içerisinde itiraf etmeliyim ki, sanırım işi düşünce uğrayanlardanım. Malum, iş güç, para durumlarından yol yapamamak falan derken uzak kaldım. Elimden geldiğince aramaya çalıştım ve bir yerler az sonra soracaklarıma benzer sorulara...

2. Boğaç Erkan

29 Ekim Havai Fişek Gösterisi

Hadi ama! Gezenbilir'de fotoğraflarını sergileyen birçok kişi var, birileri gösteriyi fotoğraflamış olmalı. Heves içinde bekliyorum.
  3. Boğaç Erkan

Gezenbilir Fotoğraf Yarışması?

Olabilir mi? Sadece gezenbilir üyeleri için ve eserleri gezenbilir üyelerinin oyladığı bir yarışma düzenleme fikri parlak bir fikir gibi geliyor mu? Böyle bir yarışma düzenlenebilir mi sizce? Lütfen fikirlerinizi paylaşın... Teşekkürler.

4. Boğaç Erkan

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

İşte bunlar da denim fotoğraflarım. Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Boğaç Erkan

Avrupa Kampinglerindeki Elektrik Bağlantısı?

Umarım doğru yerde başlık açıyor ve kalabalık yaratmıyorumdur. Başka bir başılkta da belirtiğim gibi, on beş gün sonra İtalya'ya doğru çıkıyoruz. VW Transporterimiz var ama ne yazık ki kızım henüz bir karavan değil. Ama hem elektrik hem de çakmaktan çalışan bir buzdolabım var ve arabayı...

6. Boğaç Erkan

Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya

Merhaba. Siteye yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. Öncelikle biraz kendimden bahsetmek isterim. İsmim Boğaç Erkan, Ankara'da yaşıyorum ve bir yandan kitap yayıncılığı ile uğraşıyor, bir yandan da çevirmenlik yapıyorum. Uzun yıllardan bu yana eşimle karavan hayali kurup dururuz. Henüz bu bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

SON KONULAR

Geri