Arama sonuçlarınız

1. C

L200 Şnorkel Montajı

Arkadaşlar merhaba, bu hafta SUMO'ya şnorkel montajı yaptık, uygulama görüntülerini aşağıda paylaşıyorum. Montajı Ankara Başkent Sanayi Sitesi'ndeki TMS (Tamer Motor Sport) de yaptık.

2. C

Yeni L200 tavan projektörü veya sis lambası tercihi

Arkadaşlar merhaba, forumdaki ilgili diğer konulara baktım fakat sorumun cevabını bulamadım. Yeni kasa 2007 Mitsubishi L200 araç sahibiyim ve bu araca tavan için 4 adet dikdörtgen projektör / sis lambası monte etmek istiyorum. Sorumlarım şu şekilde; 1. Hella 450 / 500 serisi bu işlem için uygun...
  3. C

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Arkadaşlar herkese merhaba, malumunuz sitedeki araç sahipleri araçlarından maksimum performansı almak için epey çaba harcıyorlar. Ben de L200 lerdeki performans artışı tecrübelerinizi öğrenebilmek için bir başlık açtım. Aşağıda aracımın özellikleri mevcut sizce hangi uygulamayı yaptırmalıyım...

4. C

Britpart DB9000C Vinç

Arkadaşlar merhaba, yeni kasa L200 aracım için Britpart DB9000C Vinç almayı planlıyorum fakat teknik özelliklerinde 9000 lbs için 300 Amper güç ihtiyacından bahsediyor, sizce ek akü uygulaması yapmadan aracımdaki akü yeterli olur mu...
  5. C

Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız...

Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda 2007 L200 4x4 Intense Lux'e kavuştum. Bana forumlardaki yazı ve mesajlarıyla fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, işte Mitsu'nun bazı fotoğrafları; Modifikasyon önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum;

6. C

L200 lastik tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yeni kasa L200 için (17") AT lastik önerilerinizi alabilir miyim? Aracın standart lastik ebatları 245/65/17 dolayısıyla çok fazla genişletmek istemiyorum. BF Goodrich araştırdım fakat 17" sadece 315/70/17 olarak var ve bana çok geniş geldi. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler...

7. C

Araç muayenesinde yeni düzenleme

Araç muayenesinde, Anti Blokaj Sistemli (ABS) üretilmiş araçların ABS’sinin iptal edilmesi veya fabrika çıkışı ABS’siz olarak üretilmiş araçlara sonradan teknik onay alınmadan ABS takılması "ağır kusur" sayılacak. Ulaştırma Bakanlığınca yapılan düzenlemeyle bir önceki muayenesine göre...
  8. C

L200 Tool Box veya Secure Box

Arkadaşlar merhaba, internette epey araştırdım ama bu ürünleri satan yerli bir firma bulamadım, tavsiye edebileceğiniz marka / firma mevcut mu? Teşekkürler... http://www.proppa.com/ekmps/shops/weaver/images/maxbox-tool-box-phantom-gull-wing-l200-mk6-1110-p.jpg
  9. C

Türkiye küresel ısınmadan nasıl etkilenecek

Ocak ayında bahar ayını yaşayan Marmara ve kışı ılı ılıman geçiren Türkiye, asıl soğukla şubatta tanışacak. Uzmanlara göre, en soğuk günler şubatta yaşanacak. Uzmanların diğer bir görüşü ise, Türkiye artık “ılıman kış” mevsimine ve arkasından kurak geçecek yazlara hazırlıklı olmalı!.. 10:52 |...

10. C

L200 Amortisör Yumuşaklığı

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 2007 model 4x4 L200 aldım, küçük tümseklerden / çukurlardan geçsem bile aracın ön amortisörleri çok sertmiş hissi veriyor, sizin araçlarda da durum böylemi? Yoksa amortisörlerde problem mi var? Teşekkürler...

11. C

L200 kriko

arkadaşlar yeni kasa l200 lerin kriko ve bijon anahtarı nerede oluyor araçta mı yok, ben mi bulamadım, anlamadım ...
  12. C

Stepne Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, yeni kasa L200 17 inch 245/65/17 çelik jant + lastik arıyorum, stepne olarak kullanacağım. satmayı planlayanlar benimle iletişime geçebilir mi? Teşekkürler...

13. C

L200 bisiklet sabitleyici

Arkadaşlar merhaba, yeni L200 de bisikletleri (2 adet) kasada sağlıklı-sessiz bir şekilde taşımak için nasıl bir uygulama yapılabilir?
  14. C

2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum...

Arkadaşlar merhaba, 2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum... - Otomatik Vites - 100.000 km geçmemiş - Ticari olarak kullanılmamış ve ağır yük taşınmamış - Arazide çok kullanılmamış - Deri Koltuk (tercih sebebidir) - Siyah veya koyu gri (tercih sebebidir) 2007 honda civic dream MT ile takas...
  15. C

Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

Arkadaşlar merhaba, 2007 ve üstü L200 (4x4) lerin donanım paketleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Mitsubishi'nin sitesinde intense vs gibi paketler var ama 2007 model 2.el arattığımda magnum, dakar ve style gibi versiyonlarla karşılaşıyorum. 2010 modellerde versiyonlar mı değişti? Döküman ve...

16. C

Satılık Türkiye'deki En Temiz 1998 Suzuki Grand Vitara

Arkadaşlar merhaba, Satılık 1998 Suzuki Grand Vitara... 2,5 L V6, Otomatik Vites, ORİJİNAL 72500 Km, HİÇBİR BOYASI YOKTUR. Çift Hava yastığı, ABS, Deri Koltuk, 6'lı CD çalar. Ön Koruma, Yan Basamaklar, Arka Koruma, ALTIN SARISI. En küçük bir kazası veya sorunu yok. Mekanik Olarak mükemmel...
  17. C

Satılık Türkiye'deki En Temiz 1998 Suzuki Grand Vitara

Arkadaşlar merhaba, Satılık 1998 Suzuki Grand Vitara... 2,5 L V6, Otomatik Vites, ORİJİNAL 72500 Km, HİÇBİR BOYASI YOKTUR. Çift Hava yastığı, ABS, Deri Koltuk, 6'lı CD çalar. Ön Koruma, Yan Basamaklar, Arka Koruma, ALTIN SARISI. En küçük bir kazası veya sorunu yok. Mekanik Olarak mükemmel...
  18. C

Halk Bandı Telsiz Kullanmak için Lisansa gerek varmı ?

Merhabalar, arazi aracıma bir telsiz takmayı planlıyorum, daha önce hiç telsiz kullanmadım ve bu konuya çok yabancıyım. halk bandından görüşme yapmak içinde lisans almak gerekiyormu ? yada lisans gerektirmeyen bir telsiz sistemi varmı ? Teşekkürler .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR