Arama sonuçlarınız

1. H

ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı...

Herkese merhaba.Bu gün 150 cc motorumu sattım.Emin adımlarla cc büyüteceğim.Kawasaki er6 n hedef.ne dersiniz???

2. H

Satılık- 4 wd Kia Sportage

Çalıştığım şirket araç tahsis ettiğinden kendi aracımın işletme külfetini ortadan kaldırmak için satıyorum. 1996 model kia sportage 2.0İ 16v . Motor hacmi 2000cc . Otomatik vites .2H 4H 4L özelliği vardır.Ön ve arkada orjinal...
  3. H

İlk 4x4 üm bu...

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay oldu üye lup aracımı alalı fakat paylaşmak bu güne nasip miş...İlk iş olarak 4 lastikleri yenilemekle başladım.Sonra sepet yaptık.Ve devamı gelecek bütçeyi delmeden ;D...

4. H

Sportage a Yardım Lütfen

96 2000cc otom. sportage im boş vitesten(N)vitese(D)aldığımda ve(R)(D) vitesleri arası küüt sesiyle sarsılarak hareket ediyor.Sebebi nedir?Acaba şaft damı difransiyel demi sorun var.Birde 10 40 yağ kullandığımda zorlayınca müthiş subap şıkırtısı geliyor.20 50 koydum çekiş düştü ama hiç ses...
  5. H

96 Sportage Parça ve Aksesuar

Merhaba arkadaşlar, 96 sportage aracıma çelik jant göbeğine kapak,tavan üstü sepet tipi bagaj(ikinci el,hazır veya imalat da olabilir) ve çamurluk(paçalık) arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri