Arama sonuçlarınız

1. ATMACA53

Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi

Merhabalar.. 130 watt çıkışlı IC-7100 cihazım için Hf araç anteni araştırmaktayım. aşağıda listesi ve fotoları verili antenler arasında kararsız kalıyorum. Tecrübe eden veya fiktri olanların paylaşması beni mutlu edecektir. Şimdiden teşekkürler. Barrett 2019 Codan 3040 Codan 9350 STEALTH 9360

2. ATMACA53

Karadeniz Offroad Birligi 4. yaz Sporlari Senligi 2. ayak Rize'de

Karadeniz OffRoad Birligi 4.Yaz Sporlari Senligi 2.Ayak Yarislari 17-18 Agustos 2013 te Rize de. Bilgi ve irtibat icin linkimizden ulasilabilir. Rize Off Road & Rescue Team Spor Kulubu Dernegi. https://www.facebook.com/RizeOffRoad
  3. ATMACA53

Rize Off Road & Rescue Team Derneği İkizdere 7Göller gezisi

Yazın yaptığımız geziden kesitler. Rakım 3300

4. ATMACA53

Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

Merhaba dostlar.. Derneğimiz kurulmuştur. Sayfası tasarım aşamasında fakat facebook sayfası aktif haldedir. Siz değerli dostlarımızı önce facebook sayfamıza ve etkinkiklere bekliyoruz. Doğu karadenize ne şekilde olursa olsun yolu düşen tüm dostlar bize ulaşsın lütfen. Destekleriniz için şimdiden...
  5. ATMACA53

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Kendi çapımızda eğlendik ve sizlerle paylaşmak istedik. İyi seyirler.

6. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Yeni aldığımız Rubiconumuz.

7. ATMACA53

Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita

Fabrika çıkışlı gps navigasyonu var türkiye haritası yok. bulunması yüklenmesi mümkünmü. nereden bulunabilir. tesekkrürler şimdiden.
  8. ATMACA53

Telsiz Konusunda Amatörüm Önerilerinizi Bekliyorum

Merhabalar dostlar, Ne istediğimi yazıyım siz bi değerlendirin. Acemiliğimden komik duruma düşüyorsam hoş görün lütfen, Aracıma bir telsiz takıcam ve şehirler arasındaki evimle konusabilicem. 2tane kablosuz el telsizi de alıcam araçtan indiğimizde araça 10 km kadar bir mesafede göüşebilecem ve...
  9. ATMACA53

Garmin Oregon 550 için uydu görünümü map arıyorum

Sitelerden birinde gördüm google gibi uydu görünümü yüklü idi. nerden bulurum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

10. ATMACA53

Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum

Dostlar bahsi il civarında tırmanış yeri bileniniz gideniniz tırmananız varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim

11. ATMACA53

34 JEP 34 PLAKALI WRANGLER SAHIBI

Merhaba dostlar. konu başlığındaki plakalı aracın sahibini tanıyanınız varmıdır. Kendisi aracı satıyor sanırım. Teknik birkaç konu ve bilgi için ulaşmak istedim. Yardımlar için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.