Arama sonuçlarınız

1. A

Uludağ Teknik Rotaları Yardım

selamler olsun herkese! ocak ayının ortasında hep duyduğum uludağımızdaki teknik rotalara bi arkadaşımla gitmeye heveslendik! yanlız zorlukları dereceleri ve gereksinizleri hakında hiçbir bilgim yok! sadece hep uzaktan bakıp keserdim rotaları öyle hevesli hevesli! şimdi bana biri çıksa rotaları...

2. A

Kocaeli Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (KOÜDAK)

Ahmet Latif KURT ahmetlatifkurt@gmail.com T. C. Kocaeli Üvinersitesi bünyesinde 1997 de kurulan kulubümüz üniversitemiz öğrencileri için kamp, dağ ve trekking faaliyetleri düzenlemektedir. Kulubümüz sahip olduğu malzemelerin yeterlilğinde hersene birinci dönem başında üye kaydı yapmakta ve...
  3. A

Satılık Karrimor Hot Ice 30Lt.

SATILIKTIR! karrimor hot ice 30 Lt. krampon baglama yeri, buz burgusu askıları, malzeme askısı (2tane), sırt sistemi mat olabilir, Fformat sırt sistemi ve genel olarak zirve çantası yada, kısa kamplarda kamp çantası olarakta kullanabilirsiniz! 110 Ytl isteyenler çantayı görebilir.. not: benim...

4. A

Bursa Uludağ Boulder

slm millet uludagda boulder rotaları varmıs hem istanbula yakınlıgı hemde zaman kısalgından muhtemel rota orası olucak ama guide mız yok! rotalar hakkında bilgisi olan ulaşımı anlatabilicek olan varmı? yada en iyisi guide ulaşım ve konaklama bilgisi verin siz cok mu sey istedim.. :) millet bi el...
  5. A

Sıfır Dağcılık Malzemeleri

YURT DISINDAN MALZEME GETİREBİLİRİM. BAZI MALZEMELERİN FİYATLARINI YAZIYORUM! İSTEYEN OLURSA BANA ULAŞSIN! Kafa Lambaları Tikka Plus - Petzl ...63ytl Petzl Tactikka Plus ...73ytl Petzl Myolite 3 ...80ytl Tulumlar Mountain wide - Alexika ...85ytl (extreme -20derece) Mountain Compact - Alexika...

6. A

Haydi Faaliyete

herkese selamlar; ben derimki gelmek isteyenlere tabiki! Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2007 yılı faaliyet takviminde yer alan Kayseri'de yapılacak olan GENÇLİK HAFT.TIRMANIŞI(19-21 Mayıs 2007)'na hep beraber katılalım?Güzel topluca bi Erciyes Tırmanısı yapalım... Ne dersiniz? dip...

7. A

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

(KOÜDAK) Kocaeli Üniversitesi Dagcılık ve Doga Sporları Klubü'nün artık bir tırmanma duvarı var! (max 3.90 m yükseklik ve max 7 m genişlik) yaklaşık 21 m2 alanı ile bugün itibariyle bitmiştir! 10 gunluk bi calısma sonucunda bitirdik. Yardım eden bütün arkadaşlara (KOÜDAK yönetim kurulu ve...
  8. A

Herkes Dağda :)

ilk once umarım faaliyetleri iyi gecer dileklerimi iletiyorum hepsine;tanımama ragmen :) bugun karfurda alısveris yapıyoken teknik ceketli solopedli bi arkadası gordum;acıkcası ilk gordugumde ne alaka diye dusundum niye giyinmis diye sonra yaptıgı alısverise dikkat edidnce dedim kesin saglam bi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR