Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmirden çıkıp , Uşak - Afyon taraflarından Friğ Vadisi .. Kütahya..Balıkesir..Akhisar - Manisa-İzmir gibi bir düşüncem var. Çadırlı yada duruma göre konaklamalı olabilir..
Eylül ilk haftası gibi düşünüyorum... Planlamalara henüz başlamadım.. Gelmek isteyen olursa yazabilir. Belki bir kaç...
tekrar yazmak çok uzun olacak... Bloğumdan okuyabilirsiniz.. Yolunuz her daim açık olsun..
http://verbavolantscriptamanent71.blogspot.com.tr/2015/07/2015-ramazan-bayram-izmir-akhisar-sndrg.html
Selamlar..
Pazar günü çoktandır merak ettigim Nif alabalık çiftligine gitmek için hamle yaptım..
kemalpaşa tarafındaki yol un uygun oldugunu az çok biliyordum.. bende öyle yaptım.. kemalpaşadan girdim.. yol karışık fakat bazı yerlerde levha lar vs duvarlarda vs ok işaretleri var...
Selamlar... Bir konu hakkında bilginizi almak istiyorum.. kısa ve öz yazayım.. ben yüzme biliyorum.... eşim bilmiyor.. bu yaz tatilimizde 2 gün tekne turumuz var.. eşim yüzme tahtası ile sorunsuz su üstünde kalabiliyor ona ( Seac Sub Yelek ) alsam... 2,5 mm...
Arkadaşlar selam... Torbalı geleneksel Deve gürüşleri resimleri ve hafta sonu Buca kaynaklar'a yaptıgımız kısa bir gezi.. Birde Ayrancılar Ergenekon isimli bir bahçede alabalık keyfi.. hafta sonları yaptıgımız kısa soluklu kaçamak gezilerden bir demet..paylaşmak istedim...
önce...