Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Karavan Yapmak Için 110 Kasa Kamyonet Ölçü Yönetmeliği.

Merhaba Karavan yapmak için araştırma yapıyorum. Alternatif planlanımdan biride, 110 kasa kamyonete hazır frigo kasa koyup karavana çrvirmek. Yaşam alanın kullanışlığı bakımından kasa uzunluğununun 3.50 mt altında olmasını istemiyorum. Aks aralığı 110 inç(280cm) olan aracın şase bitiminden...

2. Baki Ö.

2018 D Max Orta Dif-lock

Merhaba İzlediğim:2018 4x4 d max test videosunda 4h seçeneğinin aynı zamanda orta difiransiyel kildinin olduğu ve sürekli açık olduğu, 4L konumunun ise malum ağır devir ve ön arka %50 kilitli olduğu seçenek olduğu gibi anlatılıyor. Gelelim asıl meseleye, ben 4x4 l200 kullandım sınıfında tek...
  3. Baki Ö.

Erzurum Yakutiye'de Ki Pick-up Lar

Arkadaşlar; Yakutiye de satılık neden bu kadar çift kabin var üstelik fiyatlarıda uygun. Almak isteyen arkadaşların dikkat etmesi gereken bir durum olurmu? ???

4. Baki Ö.

Konum 4x2 Akslar Devrede

Arkadaşlar daha önceki vitara aracımda 4x2 kullanımında ön akslar ve ön şaft otomatik hub lar vasıtası ile devre dışı kalırdı. Geçenlerde l200 aracım krikoda iken aklıma geldi ve elimle tekerleği çevirdim akslar ve şaft dönüyordu. ??? Doğrusu şaşırdım ya l200 lerde böyle bir sistem yok ya da...
  5. Baki Ö.

Mail adresime bilgi gelmiyor. YARDIM!

Merhaba Msn mail adresimde; takip ettiğim, mesaj attığım konuları takip edebiliyordum fakat son zamanlarda gezenbilirden hiçbir mail gelmiyor acaba neden yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

6. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Merhaba Bu gün bir dere geçişinde l200 aracımın 4x2 konumundan 4x4 llc konumuna almak isterken 4x4 super selec konumunda takılı kaldı, başka hiçbir konuma geçmiyor şaşırdım kaldım. Eve kadar bu şekilde geldim haftaya servise gitmeyi düşünüyorum. Acaba neden olmuştur, daha önce başına gelen...

7. Baki Ö.

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Arkadaşlar Merhaba Benim gibi 4x4 ve doğa sever olan halamın oğlu 2001 model 1.6 jlx aracını satmış ve yeni bir 4x4 e bakıyor. Alternatifler arasında 1. sıradada yine bir vitara var 2006 ve üstü tabir caizse yeni kasa 2.0 benzinli olanlardan. Kullanım maksadı; gündelik ve hafta sonları...
  8. Baki Ö.

Bayram kutlaması

Herkezin kurban bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim. Sayfanın başındaki bayram kutlamasına gelince; Bırakın herkez ianançları doğrultusunda istediği yerden kessin
  9. Baki Ö.

Aks Körüğü

Merhaba 2007 model aracımın aks körüklerinin yırtılmış olduğunu fark ettim. İlk fırsatta değiştireceğim. Sizlerden öğrenmek istediğim: - Bu değiştirme işlemi diğer araçlarda olduğu standarttamıdır yoksa otomatik hub sistemi gibi farklılıklarından dolayı, işi bu araçlarda tecrübe sahibi olmuş...

10. Baki Ö.

Nexen Lastik

Merhaba L 200 üme takmayı düşündüğüm Nexen 245/70R17 108S ROWL RO-A/T lastik konusunda ne dersiniz kullanan ve bilgisi olan varmı, Fiyat olarak son derece uygun ayrıca desen görünümüde fena gelmedi bana. Kullanım olarak AT serileri daha çok işime yarayacak.

11. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Merhaba Arkadaşlar Muğla - Gökova yakınlarında yaşıyorum, acaba 4x4 lerle doğa gezileri yapan arkadaşlar varmı. Varsa haberdar ederseniz sevinirim.
  12. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Merhaba Vitara jlx arabamı sattım şimdi hep hayalini kurduğum bir l 200 almak istiyorum. Model aralığı 2003-2006, 4x4, son derece temiz 140000 km yi pek aşmamış servis bakımlı bir araca bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

13. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Merhaba 99 mode l1.6 JLX aracım yaklaşık 8000 km de 1 lt yağ yakıyor. Arabayı yeni aldığım sıralarda kapak contası değişti yetkili servis bu konu hakkında: motorun conta yakma sürecinde yüksek ısıya maruz kalabileceğini ve sekmanların özelliğini kaybetmiş olabileceğini ve buna bağlı yağ...
  14. Baki Ö.

Hangi Magnum

Merhaba 2003 - 2005 arası 4x4 l200 almayı düşünüyorum, satılık araç ilanlarında farklı özellikler dikkatimi çekiyor en belirgini motor güçleri farklı yazılmış. Acaba ilanı verenlermi rasgele yazıyor yoksa gerçekten motor ve konfora dayalı farklılıklar varmı? cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.
  15. Baki Ö.

l200 vs navara

Merhaba http://www.youtube.com/watch?v=nakgDntksS0 Almancası olan arkadaşlar; videoyu izleyip biraz çeviri ve yorum yaparlarsa sevinirim İyi günler.

16. Baki Ö.

LPG tankı yeri

Merhaba 5 kapılı vitaramda zaten dar olan bagaj lpg tankı ile iyice sinir bozucu bir hal alıyor. Acaba alternatif bir lpg tankı yeri düşünemezmiyiz.
  17. Baki Ö.

SsangYong Vergilendirme

Merhaba SsangYong actyon 4x4 araçlarda kasko bedeli üzerinden vergi indiriminden faydalanılabiliyormu. Sahibi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
  18. Baki Ö.

Vitara Tavsiye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-sahibinden-temiz-1-6-lpg-li-suziki/detay Kuzenim bu arabayı almayı düşünüyor Bileniniz varmı veya yorumunuz ne olur. İyi günler.

19. Baki Ö.

Vitara Kapı Menteşeleri

Merhaba 99 5 Kapı vitaramın bütün kapı menteşelerinde boşluk vardı, çözümü için servise gittim. Pimlerin ve pim yataklarındaki burçların değişmesi gerektiğini, bunun içinde ortalama 300 tl fiyat istedi. Başka bir kaportacıdan fiyat aldım aynı işlem için 220 tl. masraf çıkarttı. Bana fiyat olarak...
  20. Baki Ö.

Vitara İç Aydınlatma

Merhaba 99 jlx 5 kapı vitaramın iç aydınlatma lambasını kumanda eden kapılardaki sviçlerin hiçbirisi çalışmıyor. Elinde bulunan yedek parça satan arkadaş varsa veya bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa memnun olurum. İyi günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri